måndag 2 juli 2012

Jobbigt att köpa en klänning.


Rosor från rosfestivalen på Fredriksdal i helgen.
Idag har vi varit på Väla Köpcentrum mest hela dan. Först gick vi till IKEA och åt deras frukost. Sen fortsatte vi in till själva Centrumet. Jag behöver en klänning till mitt Barnbarns bröllop i augusti. Men jag har letat över hela centrumet utan resultat. Provat och gått an. Men ingenting har hjälpt.

Det tog många timmar att gå runt det, som man stolt kallar för landets största modehus. Ha! Vi satte oss ett tag att dricka kaffe och jag tog en äcklig liten kaka en så kallad Cupcake. Den var jättesöt i toppingen, så det gick nästan inte att äta den.

När vi hade slutat leta för dagen, gick vi till Coop och köpte cappuccino bland annat. Deras cappuccino är vanligen mycket billigare än vad den är nån annan stans. Idag hade vi tur ändå, som kunde köpa två burkar och få 10 kronor rabatt. Gissa vem som köpte sex!!! Jag hoppas att du inte får fel associationer!
    
Sibbe behöver nya glasögon. Så vi har kikat på bågar också. Till slut hamnade vi i en butik, där han faktiskt hittade två bågar som var jättetuffa. Då skulle han göra koll på ögonen också och det tog en lång tid det också.
   
Då hade vi varit hemifrån sen klockan ½ 11 ungefär och kom hem vid 5-tiden alldeles utsvultna, urlakade och jättetrötta. Så då blev det mat.
Dagens Citat:
Så länge vi har en hemlighet för oss själva,
är den vår fånge,
men när vi avslöjar den,
blir vi dess fånge.
H.C. Andersen
************************************************************** 
Glöm inte min Reseblogg. Klicka på jordgloben så kommer du dit. Nytt inlägg idag.
Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! ♥ ♥ ♥

2 kommentarer:

Fenixmonas sa...

Ni har alltid så mycket på gång! Jag funderar faktiskt på att köpa nya gladögon i Side. Optik är ju väldigt mycket billigare där än här hemma...få se om det blir nu eller till våren. Kramiz

Fenixmonas sa...

Bra att han får remiss till ögonläkare och får kollat! Kramiz