söndag 9 oktober 2011

Lazy Sunday.

Jag var väldigt trött igår, så jag orkade inte skriva ett inlägg då. På natten vaknade jag och kunde inte somna om. Sen vaknade vi tidigt på morgonen och så hade vi en del ärenden att uträtta under dagen. Det blev inte ens en liten middagsslummer.

Till middag köpte vi varsin krabba. Det skulle varit färsk, men de var slut, så det blev frysta. De gick inte heller av för hackor med rostat bröd med smakrik ost på och hovmästarsås till. Jum, jum!

Bilden är lånad på webben, men kunde ha varit våra egna på vår egen skärbräda.

Vi hade ju hand om Baloo i går också. Matte jobbade ju kvällstid och sen skulle personalen träffas och äta en bit tillsammans. Så jag var ute två gånger med honom, den sista vid tiotiden på kvällen. Matte hämtade honom vid tretiden, men ingen av oss vaknade då. Skönt!

Idag har det blivit en slapparedag igen. Vi kikade på TV på förmiddagen och i eftermiddags, så tittade vi på en inspelad film, som vi har sett åtskilliga gånger. Nämligen Rivierans Gullgossar med Michael Caine och Steve Martin.
Filmen är dö´rolig. Vet inte hur många gånger vi har sett den. En av orsakerna är att den delvis är inspelad i den franska staden Villefranche, där vi var i samband med vår  Medelhavskryssning 2005. När vi just hade kommit hem från den resan, som avslutades med en vecka i Barcelona, så gick filmen på TV. Vi jublade högt när vi kände igen oss, speciellt från en uteservering, där vi hade druckit öl.
Klickar du på bilden kan du få en hel beskrivning av vår kryssning och varför vi var med.
Senare i eftermiddags fick jag schå att hjälpa Sibbe med att skaffa en ny mejladress, för han kom inte in på sin gamla. Han hade inte rätt inloggning. Sånt gör mej lite frustrerad, för den mejladressen han valde först var ju redan upptagen. Men det klarade ju ut sej i alla fall till slut med ett annat namn.

Dagens Citat:

Vi kan oftast göra mer för andra

genom att rätta till våra egna brister

snarare än att peka ut deras.

Francoise Fenelon.
********************************************************************************************** 
Glöm inte min Reseblogg. Klicka på jordgloben så kommer du dit.

Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! ♥ ♥ ♥
 

9 kommentarer:

Nett sa...

Men så gott med krabba, det var evigheter sedan jag åt det om man nu inte räknar med krabbmix ;) Hoppas att du fick en skön kväll, här blir det nu sängen för min del. Kram

Fenixmonas sa...

Godmorgon i stugan denna måndag! Å´så gott med krabba! Jag älskar ju skaldjur av alla de slag! Åt krabba i onsdags, fullmatad Donegalkrabba...den är fin den! Kramiz

Siita sa...

Så tråkigt det är när adresser inte fungerar. Jag kommer inte åt kommentarer lr kan skriva inlägg på jobbdatorn längre. Bara här hemma. Kram o god morgon.

biggan sa...

gott med krabba. vilken resa ni gjort, helt underbar. vill med göra en sådan resa någongång i livet, kram biggan

Sand mellan tårna sa...

Här var också en ritig segdag igår. Kändes som jag halvsov hela dan;) Mmm krabba är gott.

Agneta sa...

krabba var det många år sedan jag åt, har nog dessutom bara gjort det en gång i livet. kommer inte ens ihåg om det var got, men jag gillar ju skaldjur så det antar jag?!
Det där med att skapa sig en adress, och allt man vill ha är upptaget redan är irriterande, har varit i samma sits!
kram

Linda - en vimsig mamma sa...

Inte bar jag som halkat efter med allt här i bloggvärlden då =)
Hoppas de är fint med dig idag!?kram

carinasjolund sa...

Krabba har jag faktiskt aldrig ätit!
Men det verkar vara en fin bjudningsmiddag :)
Pussa Baloo på nosen från mig nästa gång du träffar honom, söt troll är han :)
Kramen på dig♥

Äppelblom sa...

Lämnar ett litet spår, så du ser att jag tittat in.
Ha en bra dag!