onsdag 26 oktober 2011

Jag har en ny skrivare/scanner.

+
Lite sent påtänkt som vanligt. Men jag hoppas att du har det bra och mår gott.

I förmiddags åkte vi till Elgiganten igen, men HAN var inte där idag heller. Men en skrivare måste jag ju ha, så vi fick hjälp av en tjej, som var rar och duktig. Det blev en ny Canon med inbyggd scanner precis som i den gamla. Men nu finns det fem färgpatroner istället för fyra. Den ska vara ännu bättre, när man skriver ut bilder. Det får ju visa sej. Jag använder ju mest svart/vitt när jag skriver ut och då finns det en speciell svart patron till det.

När vi kom hem var det jag som var teknikern igen. Öppnade lådan, lyfte bort den gamla apparaten och anslöt den nya. Satt in patronerna och Voila! så var den klar till användning! Men jag fick ju förstås sätta in en skiva i datorn för att få allt nödvändigt med också. Nock om det  och nock om detta!

Men jag får väl skriva att jag nästan känner mej så här, nu när jag har installerat skrivaren och betalat månadens kostnader och skrivit ut kvittona. Oj, vad bra jag är!?!?

Idag har vi inte haft Baloo hos oss, för Matte har fått en förkylning och mådde inte bra alls.

Sen blev det TV det nya reseprogrammet på TV2, som kallas för Resebyrån. Det handlade om Bangkok och vad man kan se där. Om du inte såg det kan du klicka på ordet Bangkok lite tidigare. Då kan du se hela programmet. Många tips. Men inte tror jag att jag kan utnyttja dom tipsen, för chansen att jag hamnar där är lika med noll. För långt borta helt enkelt.

Sen såg vi Bron/Broen. Den dansk/svenska kriminalproduktionen. Den är verkligen spännande och sevärd.
Bilden har jag lånat från Aftonbladet.

Dagens Citat:

Jag älskar deadliners.

Jag gillar det svischande ljudet de gör

när de flyger förbi.

Douglas Adams
****************************************************************************
Glöm inte min Reseblogg. Klicka på jordgloben så kommer du dit.
Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! ♥ ♥ ♥
 

17 kommentarer:

attis sa...

Jag köpte en ny skrivare i januari. Det är en Hp. Både scanner och kopiator inbyggt. Tycker det är toppen. Du har varit så duktig så :)
Nattinatti.
Kramiz

attis sa...

Nej skrivaren kan jag inte vara utan. Tycker det är så skoj att skriva ut foton samt allt annat man använder den till.
Kram från lilla mej.

Fenixmonas sa...

Gott med en skrivare som fungerar bra! Du verkar ju kunna med sakerna också...jag ropar på hjälp så fort det strular med tekniken för sånt är jag så himla dum på...Kramiz

Siita sa...

God morgon. Jag har inte haft bläck i min skrivare på snart ett år. Det kostar ju multum. Sv. Jag jobbar åt en sprängämnesfirma. Nipplarna jag skrev om ska till Norge o lysa upp i rumpan på raketer. Kram

Browneyedgirl sa...

Godmorgon =) Duktig du är, verkar ha allt under kontroll *hihi* Här ska fixas frukost nu. Kram på dig

Anonym sa...

Mors,,Ja en skrivare kan man inte vara utan..Jag har haft ett antal genom åren,,2 st Canon Pixma,2 st Epson,den som jag har nu är en Epson Stylus Photo R285 den är jag helnöjd med,sen blir man inte ruinerad när man byter patroner..
Haé Bra.Kram.

Sand mellan tårna sa...

Vi skulle också behöva en ny skrivare här hemma men vi har 2 på kontoret så det känns inte som det är akut med det och det tar bara en massa plats.
Ha en mysig dag med Baloo=)
God morgon!

Nillas Trädgård sa...

Man tror att man klarar sig utan en skrivare, men går den sönder så upptäcker man hur ofta som man använder den - egentligen.
Fem patroner??? Vi har fyra - en svart och tre i färg, men det är väl olika antar jag. Bäst är ju dock att ha de tre färgerna separata eftersom det används olika mycket av dem.
Näe, jag lär nog aldrig komma till Bangkok jag heller...
Ha en fin dag!

Anonym sa...

Jag såg ett par avsnitt av Bron, men blev så irriterad på polistjejen att jag inte stod ut...
:-)

anniepiie sa...

Det är himla bra med scanner tycker jag, har en epson! :) SV: Nää, jag har lite extrajobb ibland när någon blir sjuk, inte så mkt så det blir inte deltid ens så därför får jag ha praktik och gå ifrån när jag får jobb! :) Tack, gilla! :) hihi Kramis

Anonym sa...

Hej,,ja utan skrivare är man lite handikappad..den jag har är det 6 patroner i,,jag köper dom för 30:- st + moms,,helt Ok,,sen blir det fina fotoutskrifter,,men det blev det med Canon oxå..Haé Kram.

Anonym sa...

Hej Gilla,,hur maten blev ligger ute nu på bloggen..
Min skrivare är en Epson Stylus Photo R285 Kag köper mina patroner av ett företag som heter Handyinc
http://www.handyink.com/?gclid=CLT5u7fw0Z8CFUOFzAodkSS4fg

Original patroner går på 113:-st
Bläckpatroner (kompatibla)=47:-st
Jag sa fel tidigare det var inte 30:- utan 38:-+moms.
Du kan kolla via länken.Haé Kram

veiken sa...

Du är den store teknikern hos er alltså! Duktig är du! :)
Jag gillar Resebyrån, det är inte så tillrättalagt som många andra reseprogram. Det blev inte sämre av att jag kände igen mig på många ställen. Kramar

Nett sa...

Härligt med scanner, det har vi med i vår skrivare. Däremot skulle jag behöva nya färgpatroner i den. Kram

Sussi sa...

Men se där. Du verkar riktigt teknisk du. Inte som en annan. Jag kan inte ens koppla in dvd:n i tv:n. Min sambo försöker lära mig men jag vet inte jag, intresset kanske inte finns där hihi

Härligt med lite vovvetid. Hoppas hans matte kryar på sig fort..

Sv. Bloggplatsen håller på att formatera om och förstora bloggen. Tror att det är därför det är si och så med fungerandet. Idag var det trögt att komma in på bloggen överhuvudtaget. Men med lite envishet så ordnade det sig ;)

Kramisar

Anonym sa...

Ha Ha då är du sent ute,jag gjorde en låda som jag gav till min syster,ska bli kul att höra vad hon tycker om det..
Jag har handlat från Handyinc länge,tycker dom är snabba och bra..
Haé Kram.

mormia sa...

Ja det tycker jag, sträck på dig när du klarar sånt själv. Skrivare är nästan ett måste för mig nu när jag har börjat göra kort.
Önskar dig en fin helg/kram