tisdag 9 april 2013

Hundvakt.

Nu har det kanske varit lite tjatigt ett tag om vår semester. Så nu visar jag lite bilder istället från när jag var ute och promenerade med Baloo i kväll. Det är faktiskt länge sen jag överhuvudtaget har tagit foton på honom.
Vi är alltså ute på parkeringen som vanligt, så han kan röra sig fritt. Det finns ju bilar där, men de står ju stilla. Där kommer det inte heller några andra hundar, så jag behöver bli orolig. Både han och jag har väldigt roligt tillsammans.
Han brukar ju ta kopplet i munnen och vilja ha dragkamp med mig. Han drar och drar och jag drar åt mitt håll. Vi är lika starka, så när han drar som mest, brukar jag släppa kopplet, eller bandet, som vi säger. Då åker han lite baklänges och att han gillar det, märks ju på att han kommer tillbaka med kopplet i munnen och vill dra igen.
Jag försökte ju att fota honom i en dragkamp, men det gick om intet, för det blev så kallt om händerna. Så jag kunde inte ta några bilder på det. Det syns ju i alla fall att det har blivit ljusare på kvällen att man inte behöver ha reflexerna på längre.
Nu var vi på väg hem igen till Morfar. När vi kom hem, så hade Morfar gjort i ordning hans mat, så han dök rakt ner i matskålen och slukade maten med en gång.

Dagens Citat: 
Man ska akta sig för att ha för många järn i elden 
att den slocknar. 
Anonym.

♥♥♥

Glöm inte min Reseblogg. Klicka HÄR så kommer du dit. 
Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! 
♥ ♥ ♥

10 kommentarer:

Susanne sa...

Hej. Härliga bilder på dig och vovven. Och vad kul ni har ihop.
Kram Susanne

Maria sa...

Skönt att ni har Baloo för då får ni era goa promenader och lite liv i luckan. Klart man blir hungrig av att vara ute, nu ska jag strax gå å lägga mig.
Ha en bra dag/kramen

Fenixmonas sa...

Jo nu är det ljust på kvällen. Jag får stänga persiennerna neråt för att åtminstone få lite halvmörkt i rummet när vi ska sova, Kramiz

Nett sa...

Fina bilder på Baloo, han är riktigt fint. Mysigt med promenader nu när det är varmare. Kram

Siita sa...

God morgon. Han är så fin den goe Baloo. Kram

Jenfan75 sa...

Jag satt och funderade på vad grannens hund gjorde på din bild :) tills jag kom på att det inte var grannens :) Hon har nämligen en sån hund :)

trollet sa...

Perfekt med lånehund!! Han verkar mysig=)
Ja, jag är oerhört glad att Tommy hjälpte mej med datorn... är helt nollställd när det kommer till datorer=)
Härligt att revbenssmärtorna går åt rätt håll!!
Kram

ansepanse sa...

härliga Baloo :) både du och jag älskar vovvar
kramar

Veiken sa...

Mysigt att kunna rå om honom ibland och ha egna dagar utan honom också. Det bästa av två världar! ;) Kramar

Viktkamp sa...

Så himla fin han är =) Kram