fredag 19 april 2013

Fredagsafton i kojan.

Så här dags är det snart tid att sova för mig. Dagen har varit åtminstone lite omväxlande. I förmiddags hjälpte Sibbe mig att färga håret. Det var för lång återväxt och det såg inte snyggt ut. 
Den här färgen har jag använt i ungefär 30 år. Det var min dåvarande frisse, som rekommenderade mig den här färgen. Från början grejade jag håret själv, men sen vi började gå hemma båda två, så har Sibbe gjort i ordning det åt mig. För att skryta, så ordnar jag hans också. Men då gäller det ju rakmaskinen med lågt avstånd. Resultatet blev gott idag som alltid i dag. 
Medan färgen verkade hade jag en dust med snabeldraken, men himmel så trött jag blir med det jobbet numera. Det är liksom lite svårt eftersom jag knäckte mitt ena revben för ett tag sen. Man blir nog trött av att det läker också. Man skulle haft en sån här tjej till hjälp. Hon ser inte så trött ut ändå.

I dag har vi haft Baloo hos oss igen. Matte skulle gå ut med en tjejkompis och käka lite gott. Hon behövde komma ut och lufta på sig lite. Vid 6-7 tiden gick Sibbe ut med honom och när de var på väg hem och gick förbi puben i vårt hus, kom Mattes bror ut därifrån. Baloo blev helgalen, så glad han blev. Nåja.

 Sibbe kom upp med Baloo och sen gick vi ner och träffade familjen R. Det var bara tre i familjen som var där. Äldsta tösen var på annat håll, så det var Pappa, Mamma och Lillasyster. De hade ätit mat och satt kvar och drack lite gott. Vi två delade på en flaska rött vin. Så vi hade jättetrevligt ett bra tag. 

Så gick alla hem till sitt. Vi med. Sibbe satte igång med kotletter och en sallad, som vi åt med Let´s Dance på TVn.  Under pausen var det min tur att gå ut med Baloo, för han ska ligga hos oss i natt. Vi tyckte att Matte kunde roa sig lite grann i kväll och inte behöva gå ut med gosingen innan det var sängdags för dem båda. Nu tycker jag att det är sängdags för mig i alla fall. Godnatt och Sov Gott.

Dagens Citat: 
Om vi aldrig gjorde oss så mycken möda 
och så stora kostnader att förstöra vår natur, 
skulle vår natur aldrig förstöra oss. 
Clarendon.

♥♥♥
Glöm inte min Reseblogg. Klicka HÄR så kommer du dit.
Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar!
 ♥ ♥ ♥

13 kommentarer:

Yvonne ♥ sa...

Godnatt och sov så gott!!

Fenixmonas sa...

Duktig han är din Sibbe! Bosse skulle aldrig klara av att färga mitt hår...Idag är det mycket på agendan igen, som alltid när helgen kommer. Kramiz

Yvonne ♥ sa...

Godmorgon vännen! Ha en bra dag! Morgonkram!

Siita sa...

God morgon. Tittade på dansarna här med, men orkade inte se omröstningen. Vem åkte ut? Kramar

ansepanse sa...

förstår att det var roligt att få ha Baloo hos er igår igen :)
vi tittade också på Let´s dance och jag hade då inte tippat på att Anette skulle åka ut, hellre då Håkan eller Sofia
hur gammal är Baloos matte? nej, du måste inte svara på det om du inte vill men jag tänkte på det du skrev att Sibbe ivrar för att hon ska träffa någon att bo tillsammans med :)
kramar

Nett sa...

Hoppas att du fick sova gott, själv var jag helt slut igår och har faktiskt sovit i 11 timmar, vet inte hur länge sedan det hände. Kram

Sussi sa...

Kul att ha en hund att få hand om. Tur matte lämnar över honom lite då och då så ni får gosa lite :)Baloo verkar så himla mycket lugnare än vad Spike är. Han testar en rejält nu. Riktigt busig och envis..

Trevlig helg
Kramisar

Yvonne ♥ sa...

Jag förstår att det kommer att ta ett tag innan alla nerver har hittat varandra.. Kram!

trollet sa...

Matte måste älska er lika mycket som Baloo;)
Blir vin i solen idag igen faktiskt;)
Kunskap är ingen tung börda, men kan var tung att skaffa;)

Veiken sa...

Vi tittade också på Let's Dance och trodde nog att Sofia eller Montazami skulle få tacka för sig, men det är inte vi som bestämmer. Köper man henna på apoteket som man gjorde förr?? Det är så läckert med den röda färgen! Första gången jag såg den gröna smeten, undrade jag hur det skulle kunna bli rött av det! Kramar

Yvonne sa...

Ok ... Det är bara att ha tålamod förstår ja,, .. Kram

ansepanse sa...

Sv: barnbarnet kommer säkert att hitta någon hon vill dela livet med :) det är jag säker om och så kanske Sibbe får sig några nya bsrnbarn :)
så matte hämtade sin Baloo redan på morgonen
kramar

Yvonne ♥ sa...

Godnatt vännen sov så gott!! Kram!