onsdag 10 april 2013

Pyssel på onsdagen.

Idag har det varit mängder av text, som jag har renskrivit i Word om vår semester. Det strulade sig ett tag, så jag inte hittade det först inskrivna. Så jag fick börja om från början och lägga in det före de sista sparade inläggen. Det gäller min dagbok, jag har skrivit dag för dag i tre veckor. Därför har jag inte varit ute en enda gång idag. Alltså hundfridag idag. 

Men Sibbe har varit ute och handlat mat ett par gånger på Hemköp. Andra gången på grund av att han hade glömt ett par saker. Så har han bakat matbröd också. Det var jättegott med ost och marmelad på. Vackra bröd blev det också.  Tur att han kan, för jag tror mig inte kunna baka vanliga bullar ens en gång.
Det ser väl fint ut, när jag skulle bre mina mackor med "smör", Becel, ost och marmelad. Det smakade gott också. 

Vi har sett ett inspelat program från TVn, Maria Wärn. Det var ju långfilmslångt, så det tog en hel del tid det också. Det blev ju final i kock-duellen. Vår favorit blev etta med ära, pengar och en kokbok. Inte dåligt gjort av Jennie Waldén. Henne kommer vi få se i ett helt år i fyran, när hon lagar mat. 

Dagens Citat: 
Det som kommer från hjärtat 
går till hjärtat. 
England.

♥♥♥

Glöm inte min Reseblogg. Klicka HÄR så kommer du dit. 
Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar!
 ♥ ♥ ♥

7 kommentarer:

Anonym sa...

Bara nyfiken - Varför är det så många annonser på din blogg?

Ruth i Virginia

Fenixmonas sa...

Oj, så fina bröd! Han är duktig din Sibbe! Bra när man matchar varann och fixar olika saker...Kramiz

Siita sa...

God morgon. Jag höll tummarna att hon skulle fixa det hon gjorde. En ynka poäng vann hon med. Sen tittade vi på en dokumentär från Norge innan sängen. Kram

Nett sa...

Så gott med en massa nybakat :) Duktig han är, men du får inte göra så mycket reklam om honom om du inte lånar ut honom till oss alla andra ;) Kram

trollet sa...

Kalla aldrig mer den kemiska smörjan för smör! ;)
Det är allt lite härligt med dator/tv dagar ibland=)
Jag försöker nog tvätta varje vecka (mest pga jobbkläder) men ibland blir det bara inte och då är det massor!! haha

Veiken sa...

Oh, så läckert det såg ut med nybakt bröd. Mmm ljummet bröd med ost! Kan det bli bättre? Kramar

Sussi sa...

Jag har missat årets Kockprogram helt. Kul att din favorit vann.. Så ledsamt att något ska strula så man måste göra om. Skönt du fick ordning på det till sist.

Din man är duktig i köket han. Min är nog inte bättre än mig men han har framför allt mer intresse än mig att stå och laga mat. Önskar jag tyckte om det mer..

Kramisar