tisdag 27 augusti 2013

Dagens överraskning.

Jag har ju varit ovanligt gnällig på sista tiden, när det gäller telefoner och datorer och bredbandet. Vi hade ju gått över till 3 med allting och myc-ket hade ju strulat för oss med bredbandet och tillgången till det. 

Så nog blev jag snopen, när en kille ringde från 3 idag och undrade hur vi kla-rade oss med deras anslutningar. Jag har ju lyckats att klara av tek-niken i alla fall vid det här laget. Så att man ringde och hörde av sig, gjorde mej verkligen tacksam. 
      
Så här ser mitt modem ut från 3. Jag frågade hur det kom sig att han ringde. Han svarade att det brukar man göra med nya abonnenter. Det kallar jag verkligen för service. 
      
När det gäller mitt gamla mejlkonto har jag inte lyckats att återfå det. Men eftersom jag skaffade ett gmailkonto i stället, så har Google ändrat mitt konto automatiskt, när jag kommenterar hos andra. Det gör ju att det blev ett problem mindre i alla fall.
      
Bilden har jag naturligtvis lånat just hos Google. När jag är ute på nätet använder jag mej av Google Crome. Det är därför min adress har ändrats automatiskt. Nästa bild är också lånad från Google.
      


Glöm inte min Reseblogg. Klicka HÄR så kommer du dit.

Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar!
 ♥ ♥ ♥

6 kommentarer:

Fenixmonas sa...

Jag kör med båda, Explorer och Google Chroome men använder alltid Chroome när jag skriver inlägg, det går snabbast. Kramiz

Siita sa...

God morgon. Länge sedan vi hörde nått från 3. Men ska ta vårt modem med nästa gång vi far till Örebro. Kram

ansepanse sa...

det kallar jag service :) jag har google chrome också men använder mig av annat också, vad nu det heter :)
önskar dig en fin dag
kramar

Veiken sa...

Svar: Jag håller på att ladda upp ett klipp nu. Det var ett youtubeklipp i det första inlägget och om en stund lägger jag in ett till i det senaste inlägget! Kram

Veiken sa...

Jag använder nästan alltid Google Chrom. Internet Explorer tar jag till om det strular med det andra!
Jag har ju 3 i telefonen och jag har bara gott att säga om dom - hittills i alla fall! Kram

Ma sa...

Även jag använder mig av tre. Fast mig har de inte ringt till ännu. Men kanske har varit svår att nå. Men det har funkat ok för mig...