fredag 16 augusti 2013

En slags städdag idag också.


Jag var tvungen att Googla efter en bild, som kan visa vad jag har gjort idag bland annat.
       
Jag berättade ju att vi ska få fint i vårt kök efter att det har runnit in vatten på våra tapeter där.
Eftersom jag ska iväg till Stockholm några dagar för att övervara ett av mina barnbarns barns dop och sen veckan efter ska vi resa till Kos. Då måste vi rensa en hel del innan och det har plockats ner en hylla och sakerna på den har tvättats noga. Jag passade på att putsa fönstret både inne och ute. 

Efter att ha klättrat på en stege uppåt och neråt, så är jag helt mörbultad i hela kroppen. Ena knät värker, ryggen värker och ena höften värker. Så det är nog dags att nån tycker synd om mej ett litet tag. 


Att få renoverat passar oss bra, för det ska göras, när vi är på Kos. Då får vi ju gratis lägenhetsvakt under tiden. Och Baloos Matte brukar ju ta hand om blommorna och posten till oss. Så några tjyvar har bara att darra av skräck. Det lönar sig ju inte ens att försöka hos oss.


På eftermiddagen var vi ute på Väla Köpcentrum igen. Jag vet, det verkar som om vi är där för jämnan och det stämmer ju. Det finns så många affärer samlade där, att om man behöver nåt speciellt är det stor chans att man hittar det där. 

              
Jag hittade till exempel ett nytt läppstift idag. Det var inte billigt precis, men färgen passade och jag fick underbar hjälp av en ytterligt hjälpsam tjej på Åhléns. Så råkade jag ha ett presentkort på 50 kronor, så det blev inte så kännbart ändå. Jag får hoppas att jag kommer att trivas med det i alla fall. Det känns så jobbigt att behöva byta färg. Den sorten jag har och var nöjd med är slut och finns bara att köpa i Danmark numera.

PS. Den första och den sista bilden hittade jag och lånade på Google. PS.Dagen Citat: 
Det bästa att vara gift med en arkeolog 
det är att han blir mer och mer intresserad av dig 
ju äldre du blir. 
Juhak.

♥♥♥

Glöm inte min Reseblogg. Klicka HÄR så kommer du dit.

Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar!

 ♥ ♥ ♥

10 kommentarer:

Siita sa...

God morgon. Jag ska beställa fönsterputs här men i början av okt. Orkar inte längre klättra o klänga i dom. Hoppas det inte är för dyrt. Ha det bra. Kram

Fenixmonas sa...

Oj vad du sliter! Gott att ni kunde koppla av sen med lite shopping. Jag använder inte läppstift, men däremot Cerat och det enda jag tycker är bra är Piz Buin solstift, så det använder jag året om. Tyvärr går de inte att få tag på här i år, så jag fick fyllt på mitt förråd av stift när jag var på Gran Canaria. Kramiz

JaanaM. sa...

Hoppas ni får det skönt på er resa! :)

trollet sa...

Kos!! Där har jag spenderat många veckor... haha, några år sen... när åker ni?? Härligt med renovering när man är borta oxå=))

ansepanse sa...

du får vara rädd om dig och inte ta ut dig alldeles, visst tycker jag synd om dig
vad skönt att renoveringen görs under semestern och att ni på det viset kommer att ha gratis lägenhetsvakt :)
Sv: jaså mest regn i hela Europa, det rekordet vill man ju verkligen inte ha
kramar

ansepanse sa...

Sv: jo, hyllan är kanonsmart :) eller hur
en fortsatt fin dag till dig
kramar

Jenfan75 sa...

SV Vem sa att jag klagade. Jag tycker det är himla skönt att det regnar..Var till och emd ute med hunden i regnet..

Ma sa...

Putsa fönstren är något jag skulle behöva göra, men aldrig får tid till av någon anledning. Hittar alltid något angelägnare att göra...

Veiken sa...

Så härligt att ha en resa att se fram emot. Dubbelt bra när ni får en renovering under tiden ni är borta.
Det är väl konstigt att läppstiftsfärger alltid "går ut" Kram

Nett sa...

Bra att få omgjort och fixat där i köket, ett bra val att ta vävtapet, den kan man ju måla själv sedan om man skulle vilja :) Kram