torsdag 23 januari 2014

DAGENS ROLIGA UPPLEVELSER.


Dagen har varit jättekul för mej idag. Vi är några 70+ damer, som tänker att göra en kalender eller liknande för att säljas till förmån för Cancerdrabbade. Jag är med bland dom som skulle fotograferas för kalendern. Gittan min kompis ute på Råå kom och hämtade mej i bil hem till sej. 

Det kom en fotograf, Lazze, så småningom. En kompis till Gittan kom också för att agera hjälpreda. Hon är inte över 70, så hon "dög" inte i sammanhanget. Det här är Lazze i egen hög person.
Lazze och jag gick ut i de gamla gränderna på Råå, där han fotade mej företrädesvis framför vackra dörrar och portar. Vid ett tillfälle skulle jag sitta på en bänk och bli fotad. Då kom det en kelen kissemiss och smög sej runt och tryckte sej mot mina ben. Det var ju rätt gulligt. Kanske kissen kommer med på nån bild så småningom? Var och en som blir fotad kommer att få de bästa bilderna på en DVDskiva, så man kan se resultatet. 
När vi kom tillbaka efter den här rundan var det Gittans tur och vi andra följde med ut. Lazze fotade henne där vi hade varit tidigare. Så när de var färdiga, så gick vi bort till Råå Värdshus och frågade om vi kunde använda oss av deras utrymmen. Det ser jättetrevligt ut där. Visst gick det an.

Ja, det här var ett par bilder, som jag tog på Gittan inne på Värdshuset. Det var ju inte jag som var fotograf idag, så det blev inte så många bilder av mina. Jag blev också fotad där och sen gick vi hem till Gittan och fotades vidare där. Vi bytte nämligen till olika kläder. Gittan som bor på stället och har en enorm garderob hade ju flest utbyten förstås. 
Ja, detta är Gittans väninna, men som vanligt får jag ju skämmas, att jag inte kommer ihåg hennes namn. Trots att vi har träffats förr och att hon var så gullig att hon körde mej hem i sin bil. Förlåt kära du om du läser det här! 

Gittan var som vanligt mycket gästvänlig och bjöd oss på kaffe och varsin räkmacka, som verkligen satt bra då. Nu ska det bli roligt att få DVD-skivan av Lazze. Han måste ju redigera dom först och välja ut de bästa bilderna.

Ja, nu har jag skrivit en massa trams som vanligt. Hoppas att det går hem ändå.

PS. Jag har pratat med Gittan idag och hennes väninna heter Lena. DS.


Dagens Citat: 
Ta ditt liv i dina egna händer och vad sker? 
Något fruktansvärt
 - det finns inte längre någon att skylla på. 
Erica Jong.

♥♥♥

 Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! 
♥ ♥ ♥

8 kommentarer:

Maria sa...

Det verkade som ni fick en trevlig dag. Såg dina foton från tiden du sydde kläder, måste vara många roliga minnen från den tiden. Jag gick en sykurs för länge sedan men någon vidare sömmerska blev jag då inte, får hålla mig till virknålen.
Ha en finfin helg/kramen

Kristina Chatillon sa...

Hippas er kalender blir bra. Bra initiativ. Mysiga bilder Må så gott Hälsningar kristina

Anonym sa...

Mors,,spännande att du blivit "Kalenderflicka" hoppas bilderna blev kanonfina..
Hemsida,kan oxå bli spännande,väntar på resultatet..Haé Kram.

ansepanse sa...

vilken trevlig dag ni hade, spännande också :)
Sv: du kanske har missat det, men jag har haft typ 1-diabetes i MÅNGA år, jag har ju insulinpump och sensor och sändare, de två sistnämna fick jag när jag för snart två år sedan höll på att dö eftersom jag bara kollapsade av att blodsockret låg alldeles för lågt, jag har redan haft blödningar i ögonen i några år också
kramar

Carina Sjölund sa...

Kommer att bli en jättefin kalender.
Och en toppen ide´:)
Kramen♥

Ama de casa sa...

Vad roligt och spännande!
:-)

Anonym sa...

Hejsan,,det är säkert lättare att sälja en kalender,,hoppas den kommer att sälja bra..Haé Kram.

Decdia sa...

Kul idé! Lite som kalenderflickorna fast med kläder på! (det hoppas jag att ni hade om ni fotograferades utomhus idag, brrrr). :)