torsdag 9 januari 2014

DÅLIGT VÄDER

Idag har det inte blivit nån utevistelse för mej. Jag gillar inte regn och rusk, utan har stannat inne. Sibbe gick ut en runda i regnet och när han kom tillbaka så gick han in på Hemköp och handlade mat.

Då satt jag hemma och påbörjade ett nytt virkhandarbete. Jag köpte ju de här garnerna förra veckan, för jag hade tänkt att virka en sjal av garnet. Men jag tyckte att det var för grovt, så jag började med en mössa i stället. Hurdan den blir vet jag inte än, för jag håller på med en frivirkning och har inte ens kommit till hälften än.
Jag virkar mössan randig med muscher. Får se hur den kommer att se ut.
Jag tror att den kan bli riktigt bra. Håll tummarna!
Jag har ju hållit på med Mormors-rutor ett bra tag nu. Så här långt har jag kommit med en filt. Det vita garnet tog slut, så det gäller att handla mer på Rusta. För jag ska ha ytterligare en kant runt om filten. Det är alltså inte hela filten som syns. Den är på 4 * 5 rutor.

Nu blir det snart dags för Antikrundan från Visby. Eftersom jag själv har varit i Visby fyra gånger för att söka mina anor där, så blir det särskilt spän-nande att se om man känner igen sej eller känner igen någon. Då får jag sitta och virka på mössan igen.

Annars har jag hållit på att ordna mina bilder på datorn idag. Jag har geotaggat massor av bilder och taggat folk också. Sånt kunde jag inte från början, när jag laddade över bilder till datorn. Det var så arbetsamt för datorn ett tag, så den stängdes. Närminnet räckte väl inte till. Så det var bara att sätta igång igen och fortsätta. Men nu får det vara bra för idag. Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! 
♥ ♥ ♥

8 kommentarer:

Fenixmonas sa...

Så flitig du är! Fint!
Här har jag använt min extra inköpta dator ett tag men idag kommer min andra dator hem igen. Min svärson har installerat om den. kramiz

Aurora sa...

Morn. Antikrundan kunde bli bättre. Lite mer vardagsföremål och kanske sånt som folk har på hyllorna också. Kram

Siita sa...

God morgon. Här har vi fått snö i natt o kyla. Ha det bra. Kram

Ama de casa sa...

Mössan ser verkligen ut att bli jättefin :-)

ansepanse sa...

här var det också busväder igår
vilka härliga färger på garnet till nya mössan
jag tittade inte på Antikrundan igår men kommer att titta på den i efterhand, jag tittade på Svenska Mästerkocken istället
ha en bra dag
kramar

ansepanse sa...

Sv: jo, jag tycker också om Antikrundan och ska som sagt var, titta på den i efterhand men jag förstår inte Sibbe, Mästerkocken är ju riktigt bra och de som är med och tävlar är härliga personligheter
kramar

Veiken sa...

Jag tror inte att vi behöver hålla tummarna. Det blir bra ändå. Jag är helt säker!
Jag gillar också att titta på antikrundan! Kramar

story sa...

Hej! Fin blogg. Mössan blir nog fin :) Kolla gärna in min där jag skriver micronoveller.