torsdag 30 januari 2014

SOFFPOTATIS IDAG

Nu undrar du väl vad jag menade med det. Jo jag har suttit i soffan mest hela dagen. Jag försöker komma på hur man virkar en sorts sjal, som kallas för snäckskalssjal.
 Jag har kommit så här långt på vägen, men det säger stopp en gång till. Jag vet inte hur många gånger jag har gått bet på mönstret.
Det här är mönstret som kommer från Saanis Design. Jag har nog gjort en groda direkt, när jag tog ett sånt spräckligt garn att virka den av. På mönsterbeskrivningen är varje varv ritat i olika färger. Jag får väl ta likadana färger och virka ett varv i taget, så kanske jag får till det riktigt. Det jag visade, som redan var virkat, är hela mönsterrapporten, men sen ska jag ju fortsätta. För den här lilla biten räcket inte på långa vägar till en sjal. Så var det med det.
Nu undrar du vad detta är. Jo det visar hur mycket jag lyckades att brodera på den blivande presenten i går. 

Annars är det bra här, förutom att snön fortfarande ligger kvar. Därför var jag inte motiverad till att gå ut på nån sån lång-promenad som igår. 

Bara tänk om det hade sett ut så här därute!


Dagens Citat: 
Dina möjligheter till framgång 
står i direkt proportion till 
hur mycket glädje du får ut 
av det du gör. 
Michael Korda.

♥♥♥

Glöm inte min Reseblogg. Klicka HÄR så kommer du dit.
 Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! 
♥ ♥ ♥

8 kommentarer:

Fenixmonas sa...

Du är så duktig med dina handarbeten så du löser det säker! Ja, nu längtar man efter sol o värme...Kramiz

Siita sa...

God morgon. Har du ingen text som förklarar hur du gör. Det har jag. Du ska ju göra precis som på det andra. 13 lm i början. Nu ska jag bara virka kanten runt min. Ska åka till Frövi för att sedan åka med kompisar till Margit. Så jag hinner bli klar. Kram

ansepanse sa...

vilket vackert garn :) jätte- jättefint :)
fast vet du, du måste ta bild på de där adventskalendrarna och visa upp bilderna när du redan har levererat kalendrarna, för då behöver du ju inte hemlighålla det längre, LOVA!!
kramar

Siita sa...

Blev ingen resa till Margit idag. Hon har åkt ambulansen igen till sjukhuset. Det snöar igen här o klass 1 varning. Ska åka dit en annan dag. Kram

Ama de casa sa...

Du klurar nog ut det där med sjalen, duktig som du är på handarbete :-)

Anonym sa...

Hej du,,Soffpotatis,oki,men en aktiv sådan...
Ja så klart att jag ställer upp när jag behövs,blev inringd kl 06:35,,klev i Vreta 08:10,,då kunde mamma Erika åka och ta hand om sina patienter..Nu dividerar vi om lunchen korv eller köttbullar,,pasta eller potmos,,beslut fattas snart..Haé Kram.

ansepanse sa...

Sv: jo, jag vet :) det kommer att dröja men du får ändå inte glömma att ta bilder på dem och sedan visa dem här i din blogg :)
kramar

Skruttmärtha sa...

Det mönstret har jag också printat ut.
Den sjalen är så fin.
Har inte köpt garn till den ännu.
kram