fredag 8 oktober 2010

Fredagsmys.

Idag blev det städning igen. Jag tycker att jag gör inget annat. Men det är ju noga att hålla rent omkring sej. Självklart förstås, men ibland kan det ta emot. Jag är inte nån pedant precis, men vill att det ska se hyfsat ut.För att ta igen mej, så skulle vi se en inköpt film efter lunchen, som Sibbelin lagat som vanligt. Senaste gången vi var på ICA-Maxi hittade vi fyra stycken filmer. Två album med två filmer i vart paket. Så idag blev det Kellys Hjältar.Jag hade sett den en gång i forntiden och kom inte ihåg nåt av handlingen mer än att det utspelade sej under andra världskriget.

Enda minnet var Donald Sunderland som var en riktig galning. Han stod upp i en stridsvagn och ropade och såg inte riktigt klok ut. Jag längtade efter den scenen hela filmen igenom, men den kom inte förrän i slutet. 

Annars handlade den om ett kompani, som hade fått reda på att det fanns guldtackor i en bank bakom tyskarnas linjer. Då förstår du väl att man var ute enbart efter guldet. Filmen var både spännande och rolig. Se den om du kan!Ikväll blir det nog Idol för hela slanten. Vi har inte hand om Noack idag, så vi behöver inte gå ut med honom mitt i programmet. Så nu får jag sätta igång att tända ljusen för ikväll både på balkongen och inomhus.

Nu är det ju den årstiden man trivs med levande ljus. Att hösten är kommen är det väl ingen som inte har märkt. Speciellt i går, då vi åkte till Landskrona, när vi åkte på infarten, så lyste det gult i alléträden på båda sidorna.Nu har det faktiskt gått några timmar sen jag började med det här inlägget. Det blev inte färdigt innan det blev Idol precis som jag siade om tidigare. Så hade vi spelat in Skavlan också och tittade på honom i pausen och kikade på resultatet sen i Idol.

Som jag tycker så var det rätt tjej som inte fick vara med längre. Synd om henne, men hon hade nog inte rätta gnistan idag.Dagens roliga historia:

En dag i skolan. Pelle har historielektion.

- Pelle, hur många krig förde Karl XII?

- Fem.

-Vill du räkna upp dem?

- 1, 2, 3, 4 och 5.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar!

5 kommentarer:

Siita sa...

God morgon. Här blev det ingenting i går kväll. Vi smakde var sitt glas av vårt rödbetsvin o sen somnade jag direkt i soffan. Må väl. Kram

Marie sa...

När jag var i tonåren så skulle jag se just Kellys hjältar på bio. Men maskinisten hade ingen bra dag, för han blandade ihop rullarna!!!
Slutet av filmen kom i mitten och tvärtom, så jag kanske ska se den filmen igen:)

Håller med dig där, att man vill att det ska vara någorlunda ordning runt en. Blir galen när det läggs saker där de inte ska ligga.

Hoppas du får en mysig dag!
Kram

Sussi sa...

Jag är inte heller någon pedant men lite ordningplockat vill man ha runtomkring sig. Man måste vara beredd på spontanbesök också ;)

Jag missade själva sångmomentet i idol igår. Vi kom hem precis när utröstningen var. Lite förvånad var jag att en av mina favoriter var bland dom som höll på att åka ut. Linda Varg tycker jag är jättebra. Som tur var fick hon vara kvar nu :)

Haha rolig historia i slutet..

Kramisar

Anonym sa...

jag har sett den minst 10 ggr men jag kommer inte ihåg den iaf. vet bara att den är rolig
kram

Anonym sa...

Vi såg bara utröstningen av IDOL, men Skavlan missar jag aldrig om jag inte behöver. Annars finns ju SvT Play! Kram