torsdag 22 december 2011

Dan före dan före dan.

Så här ser det inte ut hos oss. Men jag ville ha lite julstämning i bloggen.

Baloos lilla Matte har legat sjuk sen i söndags natt. Det var inte nån matförgiftning utan hon fick flunsan med hög feber, så vi har haft hand om den älskade Baloo dygnet om några dar nu.
Idag kände hon sej bättre och klarade av att gå till doktorn, men hon hade inte nån lunginflammation eller så. Därför har hon tagit hand om gossen igen, medan vi åkte till ICA Maxi och inhandlade vad vi behövde till julen. Så nu är vi ensamma och övergivna hemma.
Det finns ingen Baloo, som ligger i vägen för oss, när vi ska gå genom dörrarna i lägenheten. Han har en underbar förmåga att vägra flytta på sej, trots att vi försöker be honom. Så det känns konstigt att inte kiva med honom, eller behöva gå ut med honom, när han behöver.
Här är han lite mindre och yngre förstås. Men saknden avhjälps senare i januari, då Matte ska resa bort ett tag, för att ta igen sej. Då får vi ha honom i fjorton dagar i sträck. Det gick bra förra året, när hennes Noack fortfarande levde och vi hade hand om honom, när hon reste på semester.
Då såg det ut så här ett tag, när vi var ute med Noack. Nu är ju Baloo yngre, bara 6 månader nu ungefär. Jag vet inte exakt, när han är född. Han har ju inte varit med om en vinter än, bara några snöflingor en dag nån gång i förra veckan. På julafton får vi i alla fall besök av både Matte och Baloo. Det blir kul.

Dagens Citat:
Nöden är uppfinningarnas moder.
Lucas Apuleius.
*****************************************************

Glöm inte min Reseblogg.

Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! ♥ ♥ ♥

5 kommentarer:

Siita sa...

God morgon. Skönt för matte att ni finns o tar han om Baloo. Kram

Fenixmonas sa...

Säkert trevlig med vovven! Cesare får ju vara både vår hund o vår katt...hehehe...Här blir det första julaftonen i kväll med yngsta dottern o hennes smbo, i morgon är vi hos äldsta sonen och först på juldagen blir det STORA julbordet här...sen åker vi till dotter Werona på annandagen och där blir det norskt julbord! Så gott! Kramiz

biggan sa...

ohhh stackarn, få influensa med lagom till jul. hoppas han kryar på sig ordentligt nu, förstår att ni saknar honom när han inte är där, kram biggan

paloma sa...

Oh vad fina bilder! Stackars henne som är sjuk nu till jul! Hoppas hon kryar på sig! Vad fina de är vovvarna! Det är jobbigt närde blir gamla och man måste ta bort dem bara! De är ju familjemedlemmar! Önskar er nu en fin dan före doppare dagen! kram och ge en julkram till Baloo.

Veiken sa...

Jag önskar er alla en underbar jul! Julkramar