tisdag 20 december 2011

Slutet på resan. Det blir flera dar i rad.

Nu kommer resten av resan i ett enda svep. På Luciadagen hände inte så mycket mer än att jag och svärsonen var ute med Bella, vovven och sen körde han oss till hans Svärsons företag, där både hans Dotter och min Dotter jobbar på dagarna. Min Dotter har ett eget företag, så hon mer eller mindre hyr en del av hans kontor.
Där drack vi kaffe och störde bara litegrann. Men jag fick ändå träffa mitt kära Barnbarn, för de var inte med på min Systers fest på lördagen.

På kvällen bjöd de mej på en Kinakrog och där åt jag och Dotra av buffén, som också bestod av lite sushi. Svärsonen åt nåt annat. Det var jättegott. Jag kunde inte låta bli utan att fota akvariet de hade där.
Nästa dag var det onsdag. Först på förmiddagen gick jag och Svärsonen en lång promenad med Bella och på eftermiddagen kom min äldste son och hämtade mej hemma hos min Dotter. Vi åkte in till stan, där han bor i närheten av Globen.

Han ville ju handla mer med mej, men jag tyckte att det var jobbigt, att så att säga tvingas att handla, så vi ordnade lite annat inköp istället. Det kommer grejer från nätet, men vad det är, berättar jag inte om nu. De sakerna förutom resan var en present från alla mina tre barn. De har varit så gulliga mot mej hela tiden och varit mycket omtänksamma.

Sen körde han mej in till Östermalm, där yngste Sonen bor med sin Fru i närheten av Stadion.
Här ser vi yngste Sonens Kasper igen. Han blev jätteglad att jag kom tillbaka.

Jag hade blivit bjuden på middag för att kunna träffa deras flickor mina två Barnbarn. Alla mina sju  Barnbarn är vuxna nu.  Äldsta Dottern bor hemma för tillfället. Vi träffades inte heller på Syrrans fest. Min Dotter och hennes Man var också bjudna, för att kunna skjutsa mej hem sen. En gäst till var med, nämligen min Dotters yngste Son. Det var jättekul att få träffa honom också. Han hade tyvärr inte sin Sambo med. Henne har jag aldrig träffat förut.
 Äldste Sonen blev också bjuden på middagen, men han åkte snart hem till sin rara Sambo, så hon slapp sitta ensam hemma. Hon var fortfarande på sitt jobb när jag var där. Det bjöds på bland annat Linssoppa och till dessert var det en blåbärspaj och kaffe. Smaskens!

Så kom hemresedagen på torsdagen. Min Svärson skjutsade mej till Bromma och flyget gick som det skulle. Från Ängelholm tog jag Flygbussen hem. Där väntade Sibbe och Baloo, men inte vid hållplatsen, för jag hann hem först. Sen var den minnesvärda resan slut.

Har du missat de förra inläggen om min stockholmsresa så kan du kika här och här och här och här. ;-D

Dagens Citat:
Det svåraste med att göra bra affärer
är att avstå från de dåliga.
Simon Spies.
************************************************************************* 
Glöm inte min Reseblogg. Klicka på jordgloben så kommer du dit.
Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! ♥ ♥ ♥
 

8 kommentarer:

Margit sa...

Hej Gilla!!!! ja nu har jag fäljt med dig..på resan i Stockholm..igen!!!
Förstår av det du berättar att ni hade det fullt upp., mycket trevligt och fint att ni fick mötas allihopa!!!
Jag har bakat saffransbröd under kvällen, Lasse gjort inlagd sill..Nu snarkar han på soffan..och Jas vid datorn...Måste ju kolla..Facebook och bloggar....
Kram!!!!

Fenixmonas sa...

Oj, oj, oj! Så himla mycket du hann med på din resa!
Tusen tack för det jättehäftiga julkortet vi fick! Kramiz!

Sand mellan tårna sa...

Ja det var väl en resa att minnas. Riktigt lyckad med massa trevligheter.
God morgon!

biggan sa...

så roligt med alla du fått träffa, förstår det lever du mycket länge på, härligt, kram biggan

Siita sa...

God morgon. Kul att få träffa alla barn o barnbarn. Det händer inte så ofta när dom bor så långt bort. Härlig resa för dej. Kramar

paloma sa...

Lins soppa.. mums! Och Vid Bromma flygplats bor jag.. när man lyfter ser man mitt hus!;) nästa gång du kommer får jag bjuda på kaffe! Men så snopen jag blev är du 76 år? Och ser så ung och fräch ut,, det kan man ju inte tro! Du verkar leva ett sunt och hälsosamt liv! önskar jag får vara lika vacker då jag blir 76. om jag har tur att få vara med då! Önskar dig nu en trevlig torsdag! Och tack för det fina julkortet! Försökte göra ett likadant! Men det funkade inte? = jag gjorde säkert fel,? må gott!/kram

veiken sa...

Många härliga minnen att suga på läääänge! Det är så gott att läsa inläggen från Stockholm och få veta att du har en så fin familj! Kramar

carinasjolund sa...

Kikar in och ser om allt väl med dig. Var ett tag sedan jag besökte dig! Har du fixat allt inför julen?
Själv har jag jobbat hela helgen, så jag har börjat med mitt i dag.
Men jag tror julen kommer till oss i alla fall *Ler*
Kramen♥