måndag 19 december 2011

Måndag dag 4 i Stockholm

Så blev det alltså min fjärde dag av min stockholmsresa till familjen. Min dotter tog sej ledigt och körde mej till min syster på eftermiddagen. Där blev vi bjudna på ostbricka och vi som inte körde (syrran och jag) fick gott vin till. Det blev några bilder, men endast på mina kära.
Sen fortsatte vi med Svärisen till mitt ena barnbarn och hans fru och mina två barnbarns barn. Det är deras port vi ser. De var inte med på festen på lördagen, för de kom hem på söndagen från Thailand. Det var verkligen roligt att träffa dem, speciellt barnbarnsbarnen.

De har en pojke och en flicka. Henne hade jag aldrig träffat förut och hon fyller ett år i januari. Jag hade med mej ett par presenter till barnen. Storebror fick tre bilar. En polisbil, en ambulans och den mest omtyckta blev brandbilen. Han lekte med dem hela tiden vi var kvar. Jag visar en bild, men det syns ju inte vem han är. Bilden är ju lite suddig också.
Lillasyster fick en nalle, som hon tydligen tyckte om. Jag visste ju inte om barnen hade mjukisdjur tidigare, men jag trodde det skulle passa ändå.
Så ser vi den lilla sötnosen med nallen. Sen när barnen behövde lägga sej, så åkte vi hem igen. Men på vägen inköptes varsin pizza som vi mumsade i oss, när vi kom fram.

Om du missat mina föregående inlägg kan du se det första här, det andra här och det tredje här.

Dagens Citat:
Inga är så tomma som de
som är fulla av sig själva.
B. Wichcote
***********************************************************
Glöm inte min Reseblogg. Klicka på jordgloben så kommer du dit.
Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! ♥ ♥ ♥

9 kommentarer:

Maria sa...

Du har verkligen haft mycket att stå i men hoppas allt varit roligt. Skojsigt att få träffa så många av sina släktingar. Ha de så gott, vill passa på att önskar er en fin julhelg/kramen

Fenixmonas sa...

Så himla mycket du hann med! Ett späckat program och många att träffa! Förstår att det var jättekul! Kramiz

biggan sa...

ja du har haft en underbar resa, tur du kom iväg. jag är glad för din skull, kram biggan

Siita sa...

God morgon. Trevligt har du haft det. Barnbarnsbarn, ja det kommer väl vad det lider här oxå. Äldsta barnbarnet är ju sambo nu. Kram

Sand mellan tårna sa...

Verkar som en bra dag det också=) Kul att få träffa en ny liten familjemedlem.
God morgon!

paloma sa...

Godmorgon! Har du barnbarns barn med? men gud så kul.Men du ser ju så ung ut. blev snopen då du skrev lilla syster i förgående inlägget! Hoppas ni får en skön tisdag så här före jul, Nu har vi halt här!! Så det gillar jag inte! Har ni med halt? kram

Veiken sa...

Du har verkligen en stor släkt och dom verkar bo i Stockholm allihop. Så roligt att träffa dom små och att du hade en sådan toppenresa! Kramar

Ninja sa...

Så du är född Stockholmare, jag skulle också gärna flytta till en mindre ort och återvända som turist, för jag tror att Stockholm är väldigt trevligt att turista.

Sussi sa...

Perfekta presenter! Bilar och mjukisdjur funkar alltid. Du verkar ha haft det så himla underbart i Stockholm.

Så sant som det var sagt. Även små vinster är bra vinster :)

Kramisar