fredag 10 augusti 2012

Fredag i dag. Men det visste du väl?


På förmiddagen idag började jag bearbeta mattorna med den nya borsten jag visade i förra inlägget. Först blev det hallmattan. Detta blev resultatet.
Det är en så kallad orientalisk matta och det syns nästan inte annars, att det är mycket hundhår i den.
Jag blev ju helförtjust och fortsatte med de andra mattorna också. Till och med under soffbordet, som har en hylla, så det blir ett mellanrum till golvet, så Baloo absolut inte kan komma under, fick jag en stor dammråtta full med hundhår. Nu slipper jag alltså få håren i snabeldraken i fortsättningen. Skönt för det gillar den inte.
På eftermiddagen begav vi oss till Väla och inhandlade lite. Sibbe lite till sej och jag lite till mej. Jag hittade minsann ett par skor, som jag verkligen hade behövt till min festklänning på bröllopet.
Den är ju blå, men jag hade inte funnit några skor som passade till den, så det blev ett par äldre högklackade smala skor, som jag inte har använt på många år. Jag har ju inte gått i högklackat överhuvudtaget, sen jag bröt min vänstra fot för några år sen.
Dom skorna skavde så med mina spetsmönstrade strumpbyxor, så jag fick dansa i bara strump-lästen på kvällen. Så här blev mitt kap på skorean. Dom kan jag ha till andra kläder också.
 Du glömmer väl inte tävlingen jag är med i, om den bästa djurbilden? Klicka på bilden nedan så kommer du till den. Rösta en gång om dan och kanske också på alla de andra bilderna!

Dagens Citat:
Plagiat är den uppriktigaste formen av smicker.
Kim Loughran.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Glöm inte min Reseblogg. Klicka på jordgloben så kommer du dit.
Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! ♥ ♥ ♥

9 kommentarer:

Maria sa...

De verkar va en bra borste ni handlat. Jag har inte så många mattor men hade varit bra till dom som finns.
Önskar er en fin helg/kramen

Sand mellan tårna sa...

Wow vilken bra borste. Ska köpa en sån men nu under sommaren slänger jag undan alla mattor. Blir så varmt och äckligt med som framme.

Fenixmonas sa...

Morning! Nu har jag läst in mig och beundrat din jättefina klänning! Ja, det var synd att du inte hittade de skorna före bröllopet, de hade ju varit perfekta till den klänningen!
Röstat på dina bilder och delat på FB! Kanske du ger mig ett gäng stjärnor även denna dag! Kramiz

Ötjejen sa...

Vad roligt att du kikade in i min blogg, nu hittade jag ju din! :-) Visst är det härligt med lyckade köp! Ha en bra dag!

Siita sa...

Klart att jag röstar på dina bilder som jag gillar, även ger dej 5 stjärnor på din sommarbild. Kram

Junitjej sa...

SVar: Jag brukar också använda mascara, men jag tycker inte att det räcker.

Nett sa...

Bra borste, en annan städade på tidigare i veckan just för att jag jobbar helgen lång. Kram

Anonym sa...

Shopping och dans är roligt, städning mindre kul ;). Men fota är roligt oxå som jag ser är ett gemensamt intresse även det ;).

Marlene sa...

Du var hos mej, så nu tittar jag in hos dej :-)