lördag 18 augusti 2012

Lördag på stan med burnout.

Idag skulle det bli Vallåkra-träffen, som den kallas. Det är folk, som träffas och visar sina bilar, som de kanske har renoverat och målat om.
Vi har aldrig varit på en sån träff, men åkte buss ner till stan, för där brukar man också kunna se några av dem. Redan på bussen kunde man märka att nåt var på gång. Det blev jättelånga köer, som bara långsamt kunde ta sig fram.
När vi väl kom av bussen tog vi oss fram till Hamnkrogen, där man kan ha en fin utsikt mot Drottninggatan och Järnvägs-gatan, där bilarna kommer.
 
Jag du ser att vi har försett oss med nåt lite läskande. 
Solen sken och vi mådde gott i solen. Vindarna smekte oss, så vi inte blev för varma.
 
Tänk om jag bara hade provat lite mer innan bröllopet, så hade jag sett bättre ut i håret då. Nu har jag fått ordning på flätan i nacken och jag tycker att den inte ser så dum ut. När vi satt där kom Sibbes f.d. svärson och tog sällskap med oss. Han är Pappa till Baloos Matte.
  
Det hände inte så mycket mer än att det kom en bilist, som gjorde en burnout och då rök det ordentligt över gatan. Det var massor av folk, som hade med sig stolar till och med och hade tagit plats för att kunna se ordentligt.
Så vi tre åkte hem till vår egen krog, Norrbropuben i vårt hus, som också är HIFs stampub. Där visade man matchen mellan Elfsborg och HIF, som den senare förlorade med 2-1. Vi beställde mat, för vi var hungriga. Det blev pasta med oxfilé, som smakade jättegott.
                                 
Vill du veta mer om Vallåkra-träffen, vad den går ut på, så kan du klicka på länken här. De här bilarna såg vi förstås köra förbi nere på stan. Men bilden är inte min, utan lånad från Helsingborgs Dagblad på nätet.
Vi kommer nog inte att få sova så gott i natt, för bilarna kommer att köra upp förbi utanför oss i hög fart och med tjutande motorer.
Dagens Citat:
Som man bemöter andra
blir man själv bemött.
Latinskt (Phaedrus)
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! ♥ ♥ ♥

14 kommentarer:

Petra sa...

Såg härligt ut där ni satt med er öl.
Sv: Ja, det gäller att ha med kameran överallt. Tänk nu och förr... vilken skillnad, då det gäller korttagning. Då var det bara att hoppas på att några bilder var bra när man lämnade in rullen. Nu kan man kolla på dem och till och med radera de man inte vill ha.
Tack för tipset på vart jag kan köpa borsten.
Kram

Yvonne sa...

Så snygg flätan är! Har du flätat själv? Klockan är 2230 och det är 17.6 ute Helt fantastiskt! Nattikram!

Fenixmonas sa...

Ser ut som ni hade en riktigt fin dag med sol o värme! Här var det regn hela dagen men vi hade en härlig gemeskap och dagen bara rusade iväg! Flätan är jättefin Gilla! Kramiz

Yvonne sa...

Godmorgon!Så duktig du är på att fläta.Solen har inte kommit fram än Men det är 17.4 + .Ska dricka kaffet i kuvösen nu ! Morgonkram!

Siita sa...

Så fin fläta du fixat till. Vi ska nog åka upp till Falun med gammelbilen när det är utställning där första sept. Kram

Tommy sa...

Sv: Tack, blev själv supernöjd!

Härliga foton!

Augusta sa...

Trevligt!
Ja din fläta blev jättefin och fin färg på håret har du :)

Trevlig utflykt denna söndag också!

Kram

Yvonne sa...

Vi har varmt och sol idag igen.Det måste vara svårt att göra en sån fläta på sig själv..Man tog skit efter ungar och barnbarn nu är det hundarnas tur Man slipper aldrig ifrån!Det luktade inte gott precis!! Kram!

Tommy sa...

sv: Jag gillar med stora hundar och har själv tidigare haft en blandras mellan rottis/schäfer på 65 kg muskler :)

Men Chihuahua har blivit en ras som ligger mig enormt varmt om hjärtat!

Ha en bra dag!

Nillas Trädgård sa...

Vi brukar åka på en del sådana träffar, men har aldrig varit på Vallåkra träffen. Jag har för mig att det är mest amerikanska bilar och vi har en gammal Ford Taunus :-)
Ha en fin dag!

Carina Sjölund sa...

Vad duktig du är som kan fixa en sådan snygg fläta själv :)
Man kan nästan tro att du har ögon i nacken *L*
Kramen rara du♥

Catta sa...

Snygg fläta!

Nett sa...

Härligt, en sådan träff skulle vara kul att vara på, finns säkert en hel del gjort på de bilarna. Kram

Sand mellan tårna sa...

Ser riktigt härligt ut. Så snygg du är i håret där=)
Sv: Jo det är bikarbonat. Heter inte samma som på svenska;) Jo man kan ha det när man borstar tänderna men det sliter rejält på emaljen så jag är försiktig med sånt.