torsdag 30 augusti 2012

Vart tog torsdagen vägen?


I morse tog jag hand om stryktvätten som jag skrev igår att jag skulle göra. Det är inte dumt att skriva i förväg, så man inte kommer undan. Nu var det inte mycket stryktvätt heller, så det var snabbt gjort.

Så fick jag för mej att jag skulle göra rent kylen och frosta av frysen. Sagt och gjort! Jag satte igång, men det var mycket is i frysen, så det tog sin rundliga tid. Medan frysen stod vidöppen med en bytta hett vatten i, så passade jag på att rengöra underskåpen intill också. Så jag fick min ordentliga motion redan på förmiddagen, så jag var alldeles slut, när jag hade plockat in grejerna igen.
Det blev lite vila av och sen tog vi bilen och körde till ICA Maxi och handlade mat. Jisses vad det kostar bara att titta in i en butik. Men vi fick med oss en hel del hem också.

Idag bjöd Sibbe på en härlig middag. Den bestod av kokt potatis, kokt falukorv, en röra av paprika, aubergine och vitlök, som var kryddat enbart med en bujongtärning. Så blev det ju sås till också. Den höll jag på att glömma.
Maten smakade alldeles förtjusande gott, bättre än vad man kan tro av bilden. Den blev lite konstigt dimmig. Det känns bra med kokt mat ibland. Vi tar ju alltid en ”shot” efter maten. Det är varsin Beceldricka, som hjälper till att ta ner fetthalten i blodet. Den smakar också jättegott och är uppfriskande efter maten.
Så var jag ute med Baloo på kvällen. Han envisades med att ha sitt koppel i munnen. Vi går ju på en jättestor parkering intill där vi bor, så han kan gå lös där.
Så hittade jag en bild i kameran, som jag hade glömt. Den är tagen för nån vecka sen. Baloo var på väg hem med Matte och ville säga adjö till Sibbe. Så han hoppar upp i sängen, där han ligger och läser. Jag måste ju bara visa den.
Dagens Citat:
Vi tänker för mycket
och känner för lite.
Charlie Chaplin.
Du glömmer väl inte att rösta på mina djurbilder. Tävlingen tar snart slut. Klicka här och rösta.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ 
Glöm inte min Reseblogg. Klicka på jordgloben så kommer du dit.
Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! ♥ ♥ ♥

9 kommentarer:

Yvonne sa...

Spara minnet i ditt hjärta.. Hittade du andan???Det var en stor klump att få upp i sängen.. Nattikram!

Fenixmonas sa...

Visst är det gott med kokt mat ibland, det blir inte så ofta tyvärr. Gick inte att komma in på bilderna o rösta idag...Ska försöka sen igen! Kramiz

Siita sa...

God morgon. Vad flitig du var igår. Idag när jag fick sova så kunde jag inte. Kram

Augusta sa...

Har Sibbe mannen din varit kock? Han verkar ju alltid laga så god mat och dessutom med fantasi :)

Bra tips! Skall också gå och köpa shoten och ta efter maten.

Trevlig dag! Kram

Nett sa...

Jag var helt inställd på att det var Onsdag igår, en dag har försvunnit och det är bara att inse att semestern är slut, jag återgår till arbetet inatt. Ha en fin helg. Kram

Nett sa...

Kokt mat är ju bara toppen, det är gott och jag kan tänka mig att sibbes mat där är supergod. Kram

Veiken sa...

Ja du tiden går och vi med den!
Kokt mat med tillbehör är inte alls fel. Jag äter korv, men det står rätt långt ner på min önskelista! Jag vet inte varför, men så är det! Kram

Siita sa...

Inte får jag vila. Hela helgen o lite till är spikad. I morgon blir det gående i Falun om det inte regnar. Loppis i Färna på söndag. Kram

ansepanse sa...

vad söt han är Baloo :) när han går och håller sitt eget koppel i munnen
den där maten låter jättegod :)
bamsekramar