torsdag 9 augusti 2012

Fortfarande hemma igen.

             Inte för att jag har så mycket att skriva om idag. Men en sak är sann. Vår nyinköpta resväska blev vi tvungna att reklamera idag, för ett av låslocken, eller vad de kan heta, hade gått sönder och trillat helt av. Så nu har vi ett tillgodo hos Biltema. Bilden på en liknande har jag lånat på nätet, eftersom jag inte har den kvar.

Så fick jag ett paket idag, med en fiffig borstanordning, som man ska borsta bort hundhår på mattorna med. Den duger till katthår också. Min borste är helsvart. Den var bara så fantastiskt bra, så den kan jag rekommendera. Klicka på bilden om du kan tänka dej en sån.
     
Jag fick den i present av min dotter. Den kära lilla nyblivna svärmodern. Så nu är hon svärmor två gånger om. Hon är ju farmor två gånger om också. De här barnböckerna hade jag inhandlat till de små liven, som jag gav dom när vi träffades. Det är inte lätt att köpa presenter till dom, eftersom jag inte vet vad dom har.


Det blir bara nån enstaka bild idag med, för jag håller fortfarande på med att namnge bilderna och sätta dem i rätt ordning. För jag började fota med min egen kamera och glömde den hemma hos yngste sonen. Sen fick jag låna Sibbes kamera. Så när jag fick min egen igen, så stämde ju inte ordningen, när jag laddade upp mina bilder.

Det blir en bild till på mej och min klänning. Axelbandet hade ju halkat på sniskan på den här bilden. Väskan broderade jag nån gång på 1970-talet och både min dotter och min yngste son sa: DEN VÄSKAN?Dom kände ju igen den och den matchade klänningen helt.

Dagens Citat:
Glada ögon
ger din fiende bekymmer.
Hjalmar Bergman.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Glöm inte min Reseblogg. Klicka på jordgloben så kommer du dit.
Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! ♥ ♥ ♥

8 kommentarer:

Sand mellan tårna sa...

Trist att väskan gick sönder men ni år ju en ny:)
Den borsten verkar ju toppen. Kanske ska inskaffa en sån då vår katt fäller som....
Men jag måste ju säga att den borsten jag köpte för att borsta honom med är mitt bästa inköp på länge. En furminator borste. Tar allt!!

Nettan sa...

Hej,
Hittade dig på "Bloggistarnas inläggs sida" på fb och gick in hos dig och tog en sväng !
Vill också säga att borsten är SUPER ! Jag har också en sån och är super mot hundhår.

Ha en bra fredag / helg !

Carina Sjölund sa...

Tråkigt när nya saker ska gå sönder.
Men det är ju tur att ni får en ny :)
Vad snygg du var i dessa kläder :)
Kramen rara du♥

Ama de casa sa...

Våra väskor går sönder på löpande band. Troligen för att vi köper billiga modeller. Men ett par kompisar köpte en svindyr Samsonite, och den gick också sönder tämligen direkt... Man ska nog ha tur med exemplaren man får tag i tror jag :-)

Siita sa...

Tråkigt när det går sönder lr är trasigt när man kommer hem. Jag brukar säga till gubben att köper vi något så nog är det sönder när vi kommer hem. Väskan passade jättebra till klänningen. Jag van en hopfällbar dammsugare som vi har till mattor o soffa för katthår. Jättebra. Kram

Veiken sa...

Synd med väskan, men det går ju att ordna så ni får en ny! BRA! Du är lika läcker i klänningen idag också. Tänk att du hade sparat väskan och att den kom så väl till pass! Kram

Linda sa...

vilken bra borste! en sådan måste nästan jag ha med all hundhår vi har här hemma!

Junitjej sa...

Svar: Det är så vackert med långa ögonfransar!! Jag har funderat på att göra en ögonfransförlängning någon gång, men det känns jobbigt att fylla på regelbundet.