söndag 26 augusti 2012

Slösöndag.


I förmiddags verkade vädret bli bra, så vi bestämde oss för att antingen gå till Fredriksdala Friluftsmuseum, eller åka bilen till koloniområdet Tornet, där Sibbes släktingar har kolonier. Vi har en del gamla verktyg, som vi inte kommer att använda och har dom i bilens baklucka. De skulle Sibbes Barnbarn få.
Det blev det sista vi bestämde oss för. Vi åt en liten lunch och vilade lite efter den, eftersom vi hade vaknat tidigt i morse.
När vi vaknade till liv igen stod regnet som spön i backen. Och det var rätt mörkt ute, så vi bestämde oss för att stanna hemma.

Vi började titta på en film på TVn. Tv-galningar som vi är. Den hette Agnes Browne. Det var ett amerikanskt drama från 1999 och hade Angelica Huston i huvudrollen. Där spelade hon en nybliven änka med 7 barn i Dublin. Hon tvingades att låna pengar av en ful fisk. Han fordrade ränta på pengarna och det hade hon inte väntat sej.
Hennes största önskan var att få höra Tom Jones sjunga. Filmen var jättefin, rörande och rolig om vartannat, så jag satt och skrattade ena sekunden och smågrät av rörelse, nästa sekund. Inte för att jag var lessen, bara av rörelse.

Så har vi fortsatt i kväll med Svagaste Länken och sen Spårlöst. Det första är ju ett frågesportprogram och det är ju alltid kul att försöka gissa rätt själv. Det gick faktiskt rätt bra för mej. Vill du veta hur programmet är uppbyggt kan du kika här.

Spårlöst är ju ett program, där bortadopterade får chansen att återse sina biologiska föräldrar. Sånt är också gripande.

Dagens Citat:
Om du tänker för länge på nästa steg,
kommer du att tillbringa livet på ett ben.
Kinesiskt Ordspråk.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ 
Glöm inte min Reseblogg. Klicka på jordgloben så kommer du dit.
Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! ♥ ♥ ♥

7 kommentarer:

Fenixmonas sa...

Godmorgon! Ja, detta evinnerliga regnande som kullkastar alla planeringar...inte alls kul! Fast ni fick det ju bra inne också! Kramiz

Sand mellan tårna sa...

Verkar som det blev en bra dag trots regn. Sitta inne och titta på film är mysigt.
Spårlöst framkallar alltid en liten tår när dom finner sina försvunna släktingar.

Siita sa...

God morgon. Tittade här med på båda programmen. I svagaste länken så var min FB-vän Annmarie med. Synd att dom fuskröstade ut henne. Kram

Augusta sa...

Tvn är bra att ha då vädret är dåligt. Speciellt om man har många kanaler och kan välja bland program.

Det regnade här också. Sedan blev det uppehåll för att börja regna igen. Usch!

Det var mycket bättre väder i Norrbotten/Lappland än det är här i Stockholm denna sommar.

Trevlig dag! Kram

Annelie sa...


Hihi,, jag är också en film / tv-"tok",, nu börjar ju ALLT på teven som jag prompt ska följa. Bara idag är det 6 program jag ska se.
Tur vi har 2 st inspelningsbara boxar så jag även kan spela in, när programmen krockar.

Ha dä bäst.. // Annelie

Veiken sa...

Jag hörde att ni hade skitväder igår. Vi startade med fint väder i Karlsborg och när vi kom hem var det kanon. Vi smet förbi eländet. Någon gång ska man ha tur! :) Kram

Carina Sjölund sa...

Jisses vad det har regnat hos oss i helgen, har nästan kommit 80 mm.
Så riktigt bra sovar väder har det vart för mig :)
Kramen goa bloggvän♥