måndag 20 augusti 2012

Bad i härligt väder.


Idag blev det stranden igen. Vi stämde träff med våra vänner K. och L. vid ”Landningen” på Råå igen. De kom faktiskt först.
Det var varmt och skönt och vinden blåste så lagom att det inte blev för hett. När vi nyss hade kommit, så var det en stortruts-riksdag precis framför oss. De väntade på mat, för det var en som höll på med sin båt. Men nån mat blev det inte. Men vi hade med oss mackor med kaviar och stekt ägg, som är vår vanliga picnicmåltid. Så Kaffe förstås.
Vi satt där i flera timmar och pratade faktiskt mest om resor vi har gjort både tillsammans och parvis. De ska resa ner till Kos snart, så vi bad dem att hälsa till våra gemensamma vänner där.
Den här bilden fick jag bara slänga upp kameran för att få. De lyfte så hastigt, att det inte gick att sikta. Det var en himla massor av fåglar längre upp i luften också. Så bilden är skjuten nästan från höften.
Så blev det bad också. Men då var inte trutarna där längre. Det var riktigt skönt när man väl hade doppat sig, men det var inte nån som drog sig för det. L. slängde sig ner med en gång, Sibbe klev i lite efter, sen jag och K. sist. Det var bara så gôtt.
Vi låg alldeles intill dessa fiskeredskapen. Det blev mer och mer folk vid stranden framåt eftermiddagen, för då hade skolorna slutat sin första dag för terminen. Vinden hade lagt sig och vattnet låg nästan alldeles kavlungt. Men då var det dags för oss att åka hem.
Jag visade ju med bilder igår, hur jag gör en "inbakad" fläta. Av Skåningen fick jag en länk, som visar hur en ung tjej gör sin fläta på YouTube. Där kan du se lite bättre hur jag menar. Men hon flätar från höger och jag från vänster, så jag blev lite rörig.
Dagens Citat;
Behärska din vrede
och du fattar kloka beslut.
Abi Taleb.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ 
Glöm inte min Reseblogg. Klicka på jordgloben så kommer du dit.
Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! ♥ ♥ ♥

12 kommentarer:

Yvonne sa...

Man lär sig alltid något nytt!! Natti vännen och sov så gott!! Nattakram!

Margit sa...

Så ni har haft SOL ch badväder idag!!! Hos oss har det vari mulet, men ädå rätt så varmt!
Tittat på flätningen! Så dukig hon var att fläta!!!
Kram!!!!

Mita sa...

Vad härligt med en utflykt till stranden.Man blir lite avundsjuk på att ni har havet så pass nära..
Inbakad fläta är jag en stor beundrare av.Har aldrig lyckat få till det snyggt tycker jag,och nu för tiden kör jag med den kortklippta varianten.
Kramiz**

Siita sa...

God morgon. En mulen men trevlig dag hade jag i Örebro i går. Träffade Mita. Kram

Fenixmonas sa...

Så nu har du badat i Sverige. Det klarar jag inte av, får frutansvärt ont i benen om det är kallt så jag väntar allt med bad tills oktober...Bara jag nu får ledigt! Kramiz

Sand mellan tårna sa...

Verkar som en riktigt härlig dag. Fina bilder!

Yvonne sa...

Godmorgon! Solen är här idag igen.. Ha en fin dag vännen! Morgonkram!

Tommy sa...

Sv: Skrattar!

Dessa jeans jag har på mig på fotot är ett av mina favorit jeans och de kommer få hänga med läääänge.

Absolut inte sur, härlig kommentar.
Manchester får vara hur inne de vill och även fast det kan vara riktigt snyggt så kan jag inte använda det, får rysningar av matrialet.. Skrattar:)

Din kommentar gav mig ett skratt och kul att du fortsätter följa och kommentera.. :)

Ha en bra dag du härliga människa!:)
Kram

Carina Sjölund sa...

Härlig dag vid vattnet med goa vänner :)
Jag har inte badat en enda gång i år, burr så kallt det vart...
Kramen vännen♥

Yvonne sa...

Det var en stor belöning att se hur glada de blev av att få träffas.Förr satt de alltid och surrade med varandra och hade kul.Lite molnighet har det blivet här med.. Kramen!

Yvonne sa...

Tänkte inte på att citatet kunde stämma på mej.Jag tror att citatet stämmer på många. Vi har haft växlande väder men inte kallt .Kramen!

Veiken sa...

Det är underbara dagar vi bjuds på nu i elfte timmen...det är bara att att för sig.
Svar: Hjortarna vi var och tittade på är inte i något hägn utan helt vilda. Det är helt otroligt där uppe i skogarna! Vill snart ut igen! Kram