lördag 3 juli 2010

Varmt idag. Ingen ork.


Gubben här ovanför är Thyko Brahe, som hade sitt Uranienborg, där han studerade stjärnorna.

För ungefär ett år sen, tog vi en utflykt med Möllevångsgillet i Helsingborg. Resan togs med en gammal veteranbuss till Landskrona för vidare befordran till Ven. Det är ju samma fina väder idag, som den dagen och jag har inte tagit några bilder, så du får nöja dej med den här filmen. Titta och njut, för det är så underbart vackert på Ven. När du tittar på "filmen" så kan du klicka på arken längst nere till höger, så får du se bilderna i helskärmsläge.

Du kan också titta på mitt Resealbum från samma tillfälle. Glöm inte bort att klicka på Visa resan dag för dag, är du är inne i Albumet.
Min son och hans hustru, som är nere på besök här i trakterna nu, var med då också och hade inspirerat oss till den här utflykten.

Idag har vi inte ens varit och solat vid Sundet, för det var lite för varmt och vi låg och solade i åtminstone 2 timmar igår ute vid Råå Hamn. Man kan inte vara i solen alldeles för mycket, för man blir bara så himla trött. Och det är jag i ändå idag.

I mitt föregående inlägg skrev jag ju om Hemvården. Vi var ju lite bekymrade, om vi handlade rätt. Men nästan alla som kommenterade, sa att vi gjorde rätt med tanke på att det händer så mycket konstigt idag. Nu blev vi lugnade också, tack vare Veiken. Hon skrev att den kvinnan hade tystnadsplikt och skulle skaffat sej hjälp med nån av sina medarbetare och på så sätt kunnat ta sej in.


Dagens Citat:

Det krävs ett helt nytt sätt att tänka för att lösa de problem vi skapat

med det gamla sättet att tänka.

Albert Einstein.

-------------------------------------------------------------------------------------------


Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar!

12 kommentarer:

Vardagsprincessan sa...

Åh förlåt,..insåg att jag inte svarat dig när du skrivit. Inte alls min mening , trodde verkligen att jag svarat dig! Har för mycket runt mig bara. Stressar som bara den på jobbet , heelt vansinnigt är det där nu,..och jag bara väntar till semestern om två veckor. Hoppas ni har det gott i värmen,..men det verkar det som om man kikar i din blogg vad du skrivit :). Vad hittar ni på? Nu ska jag sova , imorgon ska vi åka och fira mamma som fyller år på Måndag. kramen

diana sa...

Det har varit och är fortfarande alldeles för varmt för min smak.

Sita sa...

God morgon. Här var så varmt att man däcka direkt. Här fick vi vatten från himlen inatt. Ska snart åka till Dotters sommarstuga o bada o luncha där. Kram

Sussi sa...

Vad härligt det låter med Venresan..

Håller med. Orken sinar fort när temperaturerna kliver upp för högt. Visst är det fint med en varm solig sommar men det finns gränser ;)

Vad skönt att Veiken lugnade er. För ni gjorde ju inget fel..

Kramisar

Fenixmonas sa...

Godmorgon! Ja, värmen är tröttande för många, men idag har vi himlavattning och just idag var det inte så bra...kramiz

Stattinskan sa...

Ja, du har så rätt att man blir trött av solen och jag som är UVB-allergiker får vara extra flrsiktig ... Ha finaste söndagen!
Kram

Fenixmonas sa...

Ja, synd att det regnar idag men vi utrustar oss med paraplyer och kameran på magen för jag tror det blir mycket spännande att se idag! Kramiz

Vickan sa...

Vad skönt. Då kan ni släppa våndan att ni gjort något fel för naturligtvis så gjorde ni helt rätt. Idag är det ingen strålande sol här hemma men varmt ändå så det blir nog en tur ut i solstolen ändå./Vickan

Frogprincess sa...

Hej!
Ledsen för ett sent svar, men att få in Feedjit var riktigt enkelt.
Klicka på "Click to Get Feedjit" längst ner i den gröna rutan på min blogg. När sidan kommer upp får du antingen välja vilka färger du vill ha på din,eller så finns det färdiga scheman under "click to select". Det är hela tiden ett exempel på högersidan så att du ser hur den kommer att se ut allteftersom du väljer. Till sist så väljer du "install feedjit on my" och där väljer du Blogger blog. Kom ihåg att vara inloggad på blogger. Då ska Feedjit dyka upp på din Layout/design sida på blogger och det sista du gör (om du vill) är att välja var den ska vara placerad i din sidokolumn.
Lycka till!

Anonym sa...

Nu har temperaturen sjunkit och jag njuter i fulla drag! Det räcker faktiskt med 23 grader! NU tittar solen fram också, så vi hoppas på en riktigt fin vecka! Kram

Mia systeryster sa...

Visst blir man trött av värmen, Jag känner mig helt slut efter dagen;) Kram

Yvonne:-) sa...

Var det förbjudet att grilla??Hur gjorde du potsalladen?
Kram!