måndag 26 juli 2010

Goa släkten och minigolf.

Nu har Sibbelins barnbarn med barn och blomma kommit till Helsingborg för att roa sej och träffa släkten här. Så har ju Helsingborg en Festival på gång i veckan. Den ska de ju se förstås. I morgon kommer hans Mamma också med lillebrorsan och ska övervara samma festival och hälsa på i stan, där hon är född.

Barnbarnets familj består av Far, Mor och Storebror och Lillasyster. Storebror är två år och Lillasyster föddes i vintras. Familjen skulle äta nånstans och Sibbelin rekommenderade "vår" stampub, men de hade inte nån servering av dagens rätt, så de blev rekommenderade en annan pub i vårt område av Sibbelin. Där sammanträffade vi för att sen gå tillsammans att spela minigolf.Lillflickan och jag. Jag har faktiskt en uppfattning att man inte sätter in bilder på folk, som inte har gett mej tillåtelse till det. Men jag gissar att Mamma inte misstycker med Lillflickan och mej.


Den här bilden vet jag att jag får lov att sätta in för Mamma. Det är alltså Storebror, som beundrar den vackra busken. Han är ju färgmatchad också.

Ja, så kom vi till Minigolfbanan och spelade en match. Pappa vann, sen kom Mamma och hör och häpna, Sibbelin och jag slutade sist med lika många poäng. Men på nåt sätt känner jag mej som vinnare ändå, eftersom jag var den enda som slog in tre spikar. Ingen av de andra hade fler än två. Jag har ett fruktansvärt dåligt bollsinne, så det kändes jättebra ändå, trots delad sista plats. Sen satte vi oss i solen med varsin strut glass.

Så blev det dags att gå hem till oss för en tår kaffe. Vi hade inte nåt kaffebröd hemma, så medan den lilla familjen satt utanför butiken, gick vi in och handlade. När vi kom ut, så kom Matte med Noack. Hon hade inte träffat sin kusin och visste inte att de andra satt utanför och väntade på oss. Slutet blev att hon också följde med hem och drack kaffe och vi hade trevligt tillsammans allihop.


Så småningom gick allihop tillsammans för att träffa Mattes brors familj. Rena kusinträffen alltså. Nu sitter jag alltså här och försöker få ihop litegrann av vad vi har hittat på idag.

Förresten så vann HIF igen. Hipp, hipp, hurra!

Dagens latinska Citat:

Qualis Dóminus, talis et servus.

Sådan som herren är, sådan är också slaven.

Petronius.---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                               
Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar!

13 kommentarer:

Yvonne :-) sa...

Två vackra töser på fotot..Nattikram!

Anonym sa...

jag hr märkt på dina svar att jag alltid kan räkna med dig om jag skulle behöva o det känns bra. som tur är har jag ett ganska stort socialt nätverk, de är den familj som jag aldrig tycker mig haft.
kram

Siita sa...

God morgon. Söta små barn. Lilltjejen ser ut att vara lika gamal som min Thea. Vilken fin blå buske, vad är det? Kramar

Sussi sa...

När det gäller barn brukar inte jag heller fråga om lov alltid. Det brukar gå bra. Fin bild var det i alla fall :)

Men oj vad fin busken var. Vad heter den?

Gör du den cheesecaken kommer det bli väldigt uppskattat. Vi var åtta olika tjejer med olika smaker och alla älskade den..

Kramisar

Siita sa...

Här försöker solen skrämma bort molnen, men dom är starka. Kram

Farfar-Hebbe sa...

Hej Gilla,,nä inte är jag så hemma på skogshönsen,fick fråga för att vara säker,kunde ha varit Orre eller Ripa oxå..Ja den forskningen har nu tagit ett skutt till bakåt i tiden,,Haé Kram.

Yvonne :-) sa...

Enligt "vissa" har jag inte alla hönsen hemma.Men.... det är som vi skojar med varandra så jag tar det inte på allvar.Visst var det två söta töser som satt där..
Kram!

Farfar-Hebbe sa...

Nu är jag stupsäker på vilka som är Orre resp,Tjäder,,det är en markant skillnad i storlek..Tornfalken fick jag hjälp med..Haé Kram.

Anonym sa...

Hejsan kaffehörnan här
Du är med i min tävling kaffehörnans höjdare
De är gott om tid att jaga röster
Dom 3 med flest röster är
Linnea, Benita, Tweety
Lycka till

Yvonne :-) sa...

Jodå Jag tål skämt om du nu menar roligheter;)Kram!

Mi sa...

Sååå söta barn och som du säger han matchade blommorna väldigt fina bilder. ha en bra kväll. Kramar/Mi

Anonym sa...

ja vad skulle man göra utan sina vänner?! jag är lyckligt lottad soim har så bra vänner
kram

Yvonne :-) sa...

Haha Jag förstod vilka skämt du menade.Nattikramen