söndag 11 juli 2010

Jag rinner bort!

Det har vi nog gjort lite till mans idag med den värmen vi har nu. Vid nästan ½12 så har vi 24 grader varmt. Det har regnat riktigt bra ett tag också, så luften är fuktig.

Vi hade ju älsklingen Noack hos oss inatt, tills Matte kom hem från sin utflykt igår. Ingen av oss hade väntat dem hem förrän på eftermiddagen, men hon ringde vid 11-tiden och kom sen och hämtade honom. De hamnade i Halmstad och Tylösand, som jag faktiskt gissade igår. Men först var de i Torekov.

Sibbelin ville äta nåt gott ute idag, så vi gick ner till puben i huset. Han hade för sej att äta deras berömda planka. De har flera sorter. Vill du veta vad de har så klicka här. De har en fin hemsida, där man kan följa både det ena och det andra. Konrad, ägaren, tipsade om en special idag. Det var ryggbiff, med bakad potatis och grönsaker och Creme Fraichesås. Det tog vi med en flaska rött vin till.

Jag hade redan påbörjat min mat innan jag kom ihåg att fota den. Så ser det ut att vara lite knaprat på, så ser du rätt. Maten var jättegod och vinet smakade gott till just det köttet. Pub Norrbro som den heter är en av pubarna i stan, som samlar HIF entusiasterna när det sparkas fotboll med dem.

Så gjorde vi som många andra ikväll: Tittade på fotbollen på TVn. Helsingborgs Dagblad skrev här om detta spännande slut på VM 2010. Spanien vann, som vi hade tippat. Men allt mellansnack är bara tradigt. Då gick vi ut på balkongen och försökte svalka oss. Det var inte lätt, eftersom det fortfarande är varmt och fuktigt i luften.

Dagens Citat:

Om man vill bryta ned en människa

så behöver man bara göra hennes arbete meningslöst.

Fjodor Dostojevskij.-------------------------------------------------------------------------------------------
Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar!
 

10 kommentarer:

Anonym sa...

När vi gick ut ikväll här i Córdoba för att kolla på matchen så var det 40 grader varmt. Det blev ännu hetare under tiden matchen pågick, fast rent temperaturmässigt så blev det svalare :-)
Weeehooo! Spanien vann. Helt rätt - Holland spelade väldigt ojuste!

Anonym sa...

ni kan verkligen konsten att njuta av livet
kram

Fenixmonas sa...

Så härligt ni har haft det! Väemen är härlig...ingen klagan här! Jag njuter! Kramiz

Sita sa...

God morgon. Trevligt med en pub i huset. Maten se så god ut. Ha en bra måndag. Kram

Stattinskan sa...

Ja, det är inget vidare att själv stå vid spisen i den här hettan ;-)

Sussi sa...

halv tolv var jag ut och kissade Doris då hade vi 26 grader fortfarande..
Det är ju inte klokt ju. Sova är inte det lättaste då.

Vad god maten såg ut och med lite vin till blir det extra festligt!

Tack för att du talade om vem som vann så slapp jag slå på text-tv:n. Lite nyfiken blir man dock även fast man inte tittar..

Sv. Tur verkligen att inte din man blev svartis. Fast det kanske bara är trevligt att ha en uppvaktad kvinna. Fast den där kyssen hade han ju kunnat spart för sig själv hihi

Kramisar

Anonym sa...

uttrycket spenabarn har jag aldrig hört förut. är det alkolister?
kram

Glamour-Och-Fläskpannkaka sa...

maten såg god ut!
ja visst är dett hett! jag orkar nästan inte göra nånting.

Anonym sa...

Nu jäklar åkte en kommentar ut i cyberrymden. Vi väntar på regn och åska,men det kommer inte. Får se i natt! Vilken härlig mat ni satte i er! Kram

Anonym sa...

jaha du.. nu läser jag just sussis kommentar. nu blir jag nyfiken
kram