torsdag 20 december 2012

Att spela slots på nätet.


Nu är jag sponsrad på riktigt. Jag har fått ett uppdrag, att skriva om Slotsvinnare.
     
Slots är i grunden ett turspel eller slumpspel. Du behöver alltså inte vara skicklig i spelet, som när man spelar poker eller andra spel. För att optimera sina vinstchanser på bästa sätt är en viktig faktor att man väljer de spelautomater som ger en hög återbetalnings-procent till spelarna. 

Det finns spelautomater som ger 90-91 procent av intäkterna tillbaka till spelarna och det är förvisso bra. Men det finns också spelautomater som ger 97-98 procent av intäkterna tillbaka till spelarna i form av vinster och det är förstås bättre.
     Vinnare på slots
Ju högre återbetalningsprocent, desto mer vinster finns det och ju högre är då också spelarens vinstchans. Du kan läsa med om detta HÄR.

Man kan spela olika sorters Slotsspel, och det finns även spel för olika åldrar. Men jag har inte hunnit testa själv ännu.


 Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! ♥ ♥ ♥
 

10 kommentarer:

Maria sa...

De e bättre att låta bli med en massa olika spel, kan bli beroende, inte bra.
Julkramen

Fenixmonas sa...

Käckt att ha ett sponsrat inlägg, kan ju vara bra att kanske tjäna en slant när man ändå bloggar. Jag spelar emellertid inte och har numera en blockeringslista som snart är lika lång som vän-listan...hehehe...Kramiz

Siita sa...

God morgon. Jag spelar ej spel på nätet. Bara oskyldiga spel på FB. Ett missförstånd igen. LIAB där jag jobbar bjuder alla som någon gång slutat där med pension på mat 2 grr / år. Till sem o till jul. I den gruppen blir jag med till sommaren. Kram

Carina Sjölund sa...

Både på gott och ont att spela.
Men visst är det roligt oxå :)

Hur har ni det hos er, mycket snö eller?
Kramen goa du♥

Yvonne ♥ sa...

Jag spelar aldrig spel......De morgonskorna som du ser som vita är ljuslila.Vi ät på ett annat ställe i Nova sen köper vi MC furry på MC Donalds. MC Flurry är mjukglass med krossat choklad i Supergott och med många kalorier.Kram!

ansepanse sa...

nej, jag spelar ingenting sådant, bäst att låta bli, det är så många som fastnar i sådant
kramar vännen

ansepanse sa...

Sv: jag spelar gratisspel ibland men det går länge mellan gångerna, det är ju så att man fastnar ganska lätt och jag vill göra annat än att sitta och spela
hoppas att du får tag i fina blommor :)
kramar

Yvonne sa...

Det enda man vinner på att spela är erfarenhet!!!Klok mamma du hade! Kram!

Veiken sa...

Roligt att få sponsrade inlägg - det är mycke om spelande just nu! Kramar

Yvonne :-) sa...

Japp det var det jag menade Att man får erfarenhet negativ sådan!! Klok moster och mamma! kram!