måndag 10 december 2012

Måndagsjobb.


Idag blev det tvättdag för hela slanten. Allt är  klart utom strykningen. Den tar jag i morgon. (hoppas jag).
Annars har dagen varit utan spännande händelser. Vi kikade på Nobleprisutdelningen förstås, men i kväll blev det Pengarna på bordet, medan jag satt i soffan och handarbetade. Jag jobbar med ett svart garn och det är så svårt att se, att jag har fått riva upp arbetet flera gånger. Till sist gav jag upp för idag.
Nu har vi säkert 10 cm snötäcke och det ser faktiskt fint ut utanför våra fönster mot parken. Men det kommer väl inte hålla så länge innan det smälter bort.
Nu ger jag upp att få texten att ha vänsterläge också. Jag är nog lite för trött helt enkelt. Sover lite dåligt från och till på nätterna. Så jag säger natti, natti nu.

Dagens  Citat:
Hon är en sann levnadskonstnär, 
för hon älskar livet. 
Sitt eget. 
Grethe Heltberg.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Glöm inte min Reseblogg. Klicka på jordgloben så kommer du dit.
Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! ♥ ♥ ♥18 kommentarer:

Yvonne ♥ sa...

Natti natti vännen! Hoppas att du kan sova gott! Kram!

Maria sa...

Ja tvätta måste de ju göras ibland. Jag tvättade för första gången i lördags i tvättstugan, när jag kom ner efter första maskinen var torkrummet låst fick ta med tvätten upp å hänga, när jag kom ner igen efter 2,5 tim. var de upplåst hoppas det inte blir så nästa gång.
Önskar du fick en god natts sömn/
kramizar

Anonym sa...

Äntligen hemma igen efter 5 (läs6) trevliga dagar på Bornholm. Men fy bubblan vad kall, blåsigt & snöigt det blev där! Urk! Gillar inte alls snö och kyla. Tror jag måste varit lite psykiskt sjuk som barn, eftersom jag gillade snö på den tiden!
Hoppas allt är bra med Dig/Er!
Kram
Stevie

Siita sa...

Jag säger god morgon. Snart till jobbet igen. Tittade en stund på pengarna på bordet, sen gick jag till sängs. Har inte något handarbete just nu. Måste fixa det. Kram

Fenixmonas sa...

Svart i lampljus är näst intill omöjligt...ett par dm snö här men osäkert om det får ligga kvar...kanske blir isgata lagom till jul. kramiz

Yvonne ♥ sa...

Godmorgon! Hade du bra träff med John Blund?? Jag var vaken en bra stund mitt i natten.Morgonkram!

Anonym sa...

Hej,,jobbigt att handarbeta när man inte ser grejerna riktigt bra..
Då blir det en hel del "Stryk" för dig i dag då..Här har det blitt blitt nästan bara -2,2 just nu..Haé Kram.

Carina Sjölund sa...

Denna eviga tvätt!
Tänk än hur man tvättat och tvättar, så är korgen aldrig tom???
Kikade lite på nobelfesten i går, kungafamiljen var riktigt fina :)
Kramen rara du♥

Anonym sa...

Hej du,,säg inte det,,jag kanske hade fått lära några nya "fulord" om jag varit där i går..Ja det är kanske kuligare att vara vid datorn än vid strykbrädan,,men du hamnar där förr eller senare ändå..Haé Kram.

ansepanse sa...

jag har också en massa tvätt men jag tar en maskin om dagen nu, jag hade mycket att göra i förra veckan och hann inte med tvätten alls, vilken otroligt fin ljusstake du har, och mer snö än här det har du också
Sv: jag har heller aldrig rökt och det är jag glad över, jag är faktiskt allergisk mot röken och försöker undvika att vara nära människor som röker, det är jättejobbigt
kramar

Yvonne sa...

Skönt att du har sovit gott!! Du kan ha Baloo som snömätare! Kram!

Tommy sa...

Sv: Tack så jätte mycket! Så sant som du skriver!

Anonym sa...

Jaha du,,men jag undrar om jag inte har hört dom flesta av dessa kraftyttringar...Jag har nu varit och hämtat barnbarnen från skola o dagis,,sen blir det pankisar även här.Haé Kram.

Yvonne sa...

Även om han är stor så kan du mäta! kram!

Anonym sa...

Ja det känns bra att ha dom bara 11 mil bort,,tidigare bodde sonen i Norge i 12 år,då blev det inte så ofta som vi träffades,men nu har dom bott utanför Uppsala i snart 5 år,nu är det pendelavstånd..Haé Kram.

Veiken sa...

Tvätt är ju något vi aldrig kommer undan, tyvärr! Jag fixade min i fredags och det har redan kommit lite till. Tar ju aldrig slut!
Tråkigt när man måste repa upp något man edan har gjort! Kram

Yvonne sa...

Du får ha tumstock med dej ut och mäta.. Kram!

Anonym sa...

Ja då förstår jag att det inte blir så ofta som ni ses..Än så länge har jag inga problem att köra de 11 milen,,klart inte är jag väl världens piggaste,,vägen är nog kanske sveriges tråkigaste,så jag brukar vara ganska slut när jag kommer fram..Haé Kram.