fredag 7 december 2012

Jag är en Buzzador.


I morse hade jag för mig att jag skulle städa ordentligt. Det blev sisådär, för ryggen började bråka med mig, när jag gick omkring med snabeldraken. 

Så jag satte mig och vilade lite och då kikade vi på en film på Tv. Sen var det nästan mörkt och jag blev nästan förbjuden att fortsätta. Så resten blir gjort i morgon. Nu gäller det att hålla det löftet, för annars så får jag ju skämmas för mina läsare.
Inte nog med att jag har varit provsmakare tidigare i veckan, utan jag fick en sändning genom Buzzador i dag med prover på en bodylotion från Dove. Det är ett märke jag inte har använt tidigare, så det ska bli spännande att se, om den kan ha nån nytta på min väldigt torra hud. 
Eftersom det är meningen att jag ska få mina vänner att prova produkten, så passade jag på att ge Baloos Matte en flaska bodylotion, innan hon gick till sitt jobb i kväll.
Så blir det ett litet busfoto på Baloo, som hade hittat en bebisnapp ute. Men Matte var tvungen att hålla honom stilla, så jag kunde få ett foto.
      
Jag har fortsatt med mitt handarbete också i eftermiddag och i kväll. Men så har vi ju naturligtvis kikat på X-factor. Jag har ju inte sett slutet än, men jag hoppas att Benny kommer att vinna. Både Awa och Isak är väldigt duktiga, men de har framtiden för sig. Benny har ju kommit till den här tävlingen rätt sent i livet och det vore ju trevligt om han skulle vinna för den sakens skull. 
     
Men nu är tävlingen slut och det blev Awa som vann. Om man tänker på Idol, så var det nästan alltid den som kom tvåa, som det har gått bäst för. Så Benny behöver nog inte heller oroa sig.

Dagens Citat: 
Vin och vänskap smaka gott, 
då de gamla blivit. 
Svenskt ordspråk.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥Glöm inte min Reseblogg. Klicka på jordgloben så kommer du dit. Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! ♥ ♥ ♥

10 kommentarer:

Siita sa...

God morgon. Så gullig han är med nappen i mun. Har bara sett det programmet en gång o då tyckte jag Awa var bäst. Kram

Fenixmonas sa...

Fint att testa Dove, det har jag gjort för ett tag sen...Han var ju för söt lille Baloo med nappen...hihihi...Kramiz

Yvonne :-) sa...

Godmorgon! jag tycker som du att benny skulle få vinna och få milijonen,de yngre har framtiden för sig.Här har det kommit mer snö,och 10 minus.Ha en bra dag!

Nett sa...

Vad kul att få buzza det, jag fick buzza dove duschcreme för ett bra tag sedan och jag gillade det. Kram

Katarina sa...

Tack för din gulliga kommentar!

Yvonne sa...

Jag kommer också att köpa den igen.Benny hade behövt pengarna bättre! Nu har vi 9,1 0ch det blir kallare och kallare. Kram!

Veiken sa...

Dove är en toppenmärke. Luktar och gör gott! Kramar

Yvonne sa...

Ok ! jag håller helt med dej! jag trodde att de fick pengarna i näven...Kram!

Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma sa...

Roligt att få Buzza en produkt. Jag fick också Dove hem i veckan, känner mig hitills nöjd :-)
Sv. Tack för din fina kommentar. Är otroligt glad just nu :-D

Yvonne sa...

12,4 minus... nattikram!