söndag 30 december 2012

Söndag på Väla.


Idag var vi ute på Väla igen. Först hamnade vi på Coop Forum, där vi bland annat köpte varsin hummer till i morgon. Jag hittade ett bra recept i HD, som jag tror att vi kan använda i morgon. Du kan kika HÄR om du vill ha lite inspiration.
Men vi ska inte skåla i alkohol-haltiga drycker i morgon. Vi ska ju passa Baloo då, för Jessica ska jobba. Förra året var han inte skotträdd, men man vet ju inte hur det blir i år. Vi tar det säkra för det osäkra.
Sen vi hade lagt in matvarorna i bilen, så gick vi in på själva köpcentret. Det var ju kylskåps-temperatur ute, så det gick ju bra att ha maten där.
Jag hade tänkt mig att prova såna där trosor, som drar in överflödet på magen. Det gick inte så bra. Aldrig att jag kan tänka mig att stå i evigheter för att få upp dem över magen och att det ändå blir en rulsa ovanför. Sen kan man ju tänka sig om man ska på toan, en sån tid det tar att ta ner dem igen. Jag får se ut som jag gör. Det är bara till vissa kläder, som det syns ändå. J J 

Sibbe fick tag på tre par strumpor på Twilfit, som var jättesnygga. Men det var inte där jag provade.
Sen var det dags att fylla på magen igen. Kaffe med äppelkaka med vaniljsås på Schillers. Gottgottigottgott, men säkert inte så bra för rulsorna. Men jag tänker inte avge nåt nyårslöfte om bantning. Jag väger inte så förfärligt mycket i alla fall.
Sibbe var nära på att köpa en tjusig, mjuk, grå kofta till sig. Den var nästan som en kavaj. Men hans storlek var slut och de skulle inte få in flera. Så han kom undan med bara förskräckelsen, för koftan var DYR.
Sen åkte vi hem igen och nu sitter jag vid datorn, medan han kikar på Apornas Planet på TVn.

Dagens Citat: 
Hjärtat har sina skäl, 
som förnuftet inte förstår. 
Blaise Pascal.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Glöm inte min Reseblogg. Klicka på jordgloben så kommer du dit.
  Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! ♥ ♥ ♥

8 kommentarer:

Margit sa...

Oh,så mycket trevligt ni hunnit med idag igen..ochprovar kläder..ja det är roligt!!!
Nu är det snart Nyårsafton..och här i Kolsva har vi faktikst INTE hört en enda smällare ÄNNU, med et blir väl i morronkväll...lite.och raketer som man kan se..
Önskar er båda en fin Nyårsafton. (Lasse har mått rätt så bar förmiddagen och sen på kvällen igen. Hoppas att det blir en bra dag i moron också.
Kram från oss båda!!! /Margit o Lasse.

Tommy sa...

Sv: Tack fina för de värmaden orden!

Jag uppdaterade inlägget med några meningar och nej, min far finns inte för mig längre..

Stor kram och gott nytt år i fall vi inte hörs mer då jag har vaken natt i morgon och troligen sover bort större delen av dagen!

Carina Sjölund sa...

GOTT NYTT ÅR goa bloggvän♥
Hoppas vi ses nästa år igen :)
Kramen från mig och Izor♥♥♥

Fenixmonas sa...

Godmorgon detta årets sista dag! Milt o fint är det här och ska så förbli...fast det kommer att frysa på senare i veckan...Några kläder kommer jag inte att prova på ett tag för denna vinter har försett mig med mer än en mage...Önskar dig och Sibbe ett riktigt GOTT NYTT ÅR! Kramiz

Siita sa...

God morgon. Hummer ska vi ha ikväll med. Här har vi takras idag med o +1.5 grader. Regnet har minskat väldigt på vår snö, men det finns att ta av. Kram

Yvonne ♥ sa...

Godmorgon! Såna trosor ska man inte ha om man är lös i magen!! Ha ett gott slut och en bra början på det nya året.. Kram!

Tommy sa...

Sv: Tack detsamma.

Ja tråkigt, men han skickade i vart fall en nyårs sms .. Så kanske börjar han inse vad han ev kommer förlora.

Kram!

wiper sa...

Det är så fint på Väla köpcentrum men det var nog 5 år sedan vi var neröver tyvärr. Det är utbyggt har jag hört. Jag var på väg att köpa såna trosor också men man blir ju påklädd under och det blir varmt och trångt. Köpte istället en byxgördel som bara sitter åt lite. Äppelkaka med vanilsås är en höjdare. Den som du åt såg jättefin ut nästan som en riktig tårtbit.

Gott Nytt År 2013 till dig och din familj
kramar