söndag 16 december 2012

En inte helt vanlig söndag.


I förmiddags, när Sibbe skulle gå ut att handla, rasade det ner ett jättestort isblock mitt framför näsan på honom, just när han skulle gå ut från porten. Han ringde senare till husvärden och sa till henne att "Det var nära att du blev av med en av dina hyresgäster idag!" Det berodde bara på en sekund att han inte fick blocket i huvudet. Hon skulle skicka hit folk, som skulle rensa taket och det blev ju säkert gjort också. Ruskigt var det i alla fall först och främst för honom och även för mig.

I dag blev jag bjuden till Helsingborgs nya Arena. Det var en jubileumsföreställning av Musikskolan från Wieselgrensskolan i Helsingborg, som firade 20-årsjubileum. Det blev verkligen en upplevelse av stor rang. För det första så var Sibbes två Barnbarns barn medverkande. Den äldsta sjöng ett vackert solo. Det var jättemånga barn som medverkade från årskurs 4-5, 6-7 och 8-9. Dessutom medverkade en del ungdomar från första året. Vill du läsa mer om konserten kan du läsa om den HÄR


Men det värsta är att när jag skulle tömma kameran på alla bilder och filmer jag tog i dag, så kan jag inte hitta dem i datorn. Nu är klockan lite för mycket, så det blir försent att söka efter dem nu. Hoppas att jag hittar dem tills i morgon. Du får nöja dig med att titta på Jubileumsskriften, som jag scannade av.
 Att just jag blev bjuden berodde på att flickornas Mormor fick akut ont i ryggen och inte kunde följa med. Så Sibbes Barnbarn tyckte, att de skulle fråga om jag var intresserad av att följa med, så biljetten skulle kunna utnyttjas. Jag är ju den av oss som är mest intresserad av sång.

 Dagens Citat: 
De frånvarande saknar aldrig fel, 
och de närvarande aldrig undanflykter.
Benjamin 
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Glöm inte min Reseblogg. Klicka på jordgloben så kommer du dit.
 Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! ♥ ♥ ♥
 

5 kommentarer:

Jenfan75 sa...

Ja det hade nog blivit dyrt för hyresvärden också om den hade träffa han..

Margit sa...

Ja tänk hur denna dagen kunat sluta...OM sEBBE FÅTT TAKRASET PÅ SEJ...kANSKE DET VAR änglavakt...OCH "SLUET GOTT". Ja tänk vad det kan hända att alltig frndras när olyckan är framme....Men sknt att läsa att Sebbe är oskadd..även om det var nära.
Kul att ni /du fick följa med idag..och lyssna på barnen.
Önskar er bda en ny bra vecka..och nu endast 1 vcka kvar till JUAFTON! Så fort tiden går!!!!
Kram till er båda två!!!/Margit o Lasse.

Fenixmonas sa...

Å´herregud! Vilken tur att det gick bra, men sådant är ju livsfarligt! Många fastighetsägare missköter detta med att skotta taken och varje år händer fruktansvärda saker på grund av detta! Kramiz

Siita sa...

God morgon. Tror att det var samma musik som EMO skulle på. Hon åkte tåg från Kristianstad till Helsingborg skrev hon. Hennes barn sjunger. Hu is, men han hade tur. Kram

Veiken sa...

Du milde vilken upplevelse. Is som inte skottas bort och tas ner är ju livsfarligt. Det gick ju bra den här gången, tack och lov!
Underbart att lyssna på bra musik! Kramar