fredag 28 december 2012

Rätt vackert väder, men besök på köpcentrum.


Vi fick rätt fint väder idag, med en temperatur på strax över nollan. Det var sol ovanför rätt tunna moln och det blåste inte så mycket.
Så vi begav oss till Väla Köpcentrum, för att se oss omkring. Du såg kanske vad jag skrev i går om trafiken? Det har ju varit halt och dant ett tag och mycket med trafik, så vi ville inte ge oss iväg tidigare. Reorna intresserar inte så mycket heller för den delen. Det var rätt mycket bilar på parkeringarna, men inte så många som tidningen hade beskrivit tidigare, så vi fick snabbt en P-plats.
Vi gick vår vanliga runda och kikade in lite hit och dit i olika butiker. Jag var intresserad av att hitta ett par randiga leggings eller strumpbyxor i svart/grått. De skulle passa till min nya klänning i just de färgerna. Klänningen kommer från Combina Shop. Men himmel! Jag har ju inte fotat den än! (Jag får sätta den på min antika provdocka, får vi se om den liknar nåtJ!) Idag hade jag svarta enfärgade leggings till den och min nya koftjacka som passar väldigt fint. Fotograferingen är klar. J
Jag köpte ett par tyllar på Panduro. De ska bli roligt att använda, när jag ska dekorera tårtor eller sånt. Jag har inte ägt nån tyll sen många, många år tillbaka, men har inte hittat någon nånstans alls, förrän jag läste i en tidning om Panduro.
Sen satte vi oss vid Schillers och drack kaffe med varsin räkmacka till. Jättegott!!! Kameran fick ligga still i väskan. Dvs. Jag glömde den.
Vi var som vanligt befriade från att inhandla nästan ingenting idag. Men jag hade faktiskt letat i alla möjliga butiker efter önskade leggings. Men jag fann faktiskt ett par strumpbyxor i svart med en svag hålrand på tvären på Åhléns. Strumpbyxorna köpte jag när vi var på väg ut och hem. Dagens kap: tyllar och ett par strumpbyxor.

Dagens Citat: 
Den som ruvar på hämnd 
håller sina sår öppna. 
Francis Bacon.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Glöm inte min Reseblogg. Klicka på jordgloben så kommer du dit. Det finns lite nytt att läsa där. Skriv gärna en kommentar där också!
Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! ♥ ♥ ♥

7 kommentarer:

Margit sa...

Ja visst är det roligt att handla!!! Så bra att du fick tag i leggins och tyllar, vad DET nu är????
Vi har bara varit inne hla dagen, haft en "bara vara dag"...förutom att vi körde ner till Vrdentralen. lasse hade fått ett frågeformulär som han skulle svar på..om sitt mående...han känner sig deprimeraad..och det "går upp och ner"..han ska få en tel tid i januari...han har också fått mdicin. Hoppas att dte hjälper.
Kram till er båda två, från oss båda!!!

Siita sa...

God morgon. Klänningen var snygg. Jag körde försiktigt både till o från Frövi. Tur att det var igår o inte idag, snön vräker ner här nu. Kram

Fenixmonas sa...

Pigga och alerta som vanligt! Jag är nöjd om vi får handlat idag innan luften går ur mig igen...Kramiz

Nett sa...

Kul att gå och shoppa och hitta det man vill ha, själv har det blivit en hel del affärer i dagarna, något som jag normalt sett brukar undvika så här runt jul. Kram

Maria sa...

Ja något fick du ju med dig hem, vad e tyllar? Formar kanske. Här har de inte blivit några julklappar heller bara till banbarnen, de får räcka pengarna räcker inte till allt man vill. Har just varit ute på en promenad å skit va de e halt.
Önskar er ett gott slut på 2012
kramizar

Carina Sjölund sa...

Klänningen var jättesnygg!
Roligt när man hittar någonting man gillar :)

God fortsättning vännen!
Kramen♥

Agneta sa...

tyllar? får nog anväda google sedan när jag kommit ifr¨ån din sida ;)
snygg klänning och kul att du lyckades fynda något på Väla, har inte vågat mig dit ännu mer än ett snabbt ärendetill Telia och sedan marsch ut igen.
kram