lördag 15 december 2012

Fint stockholmsbesök.


Vi fick fint främmande idag. Vem? Jo Sibbes dotter, som bor i Stockholm. Hon hade varit på en konferens eller nåt liknande i Köpenhamn. Så hon passade på att träffa sin Pappa lite grann. Först hade hon varit på stan och shoppat lite, sen tog hon taxi hit och så kom Baloos Matte också. Med Baloo förstås.
Sibbe hade bakat småfranska, som vi serverade med ost och marmelad till kaffet. Han gjorde degen i går kväll och lät den stå att jäsa under natten i kylen. Frallorna blev hur fina som allra helst. Frasiga och goda.
Som väl var hann jag med att julpynta det mesta, så det var levande ljus nästan överallt. Till och med på toan. På förmiddagen strök jag mina juldukar, så nu är allt klart till att fira julen. Kanske jag köper nån liten julblomma förstås.
      
Vi hade en riktigt trevlig stund tillsammans. Det blev inte så långvarigt, för hon skulle åka tåget hem och även träffa nån mera här innan dess. Så hon och Matte tog taxi ner på stan, för det var ett förfärligt tråkigt väder idag. Dimmigt, plusgrader och snösmältning. Hoppas verkligen att tåget kom iväg ordentligt i tid.
I kväll blev det Gäster med gester, Robins och Downton Abbey på TVn. Vi kom äntligen underfund med att en av skådespelerskorna där, även med verkar i en humor-serie, som heter Benidorm. Den brukar vi spela in, för den går rätt sent på kvällarna. Hon spelar en husa/fruns hjälpreda, i Downton Abbey och i Benidorm är hon Mamma till en tonårig Mamma och en tonårspojke. Två helt skilda roller, men hon är verkligen bra i båda.

Dagens Citat: 
Att oroa sig gör aldrig morgondagen lättare, 
det gör det bara tristare idag. 
Anonym.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Glöm inte min Reseblogg. Klicka på jordgloben så kommer du dit.
Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! ♥ ♥ ♥

5 kommentarer:

Siita sa...

God morgon. Kul att få så långväga besök. Här var det snöstorm hela dagen igår. Nu har jag -0.2 grader. Kram

Fenixmonas sa...

Så härligt när huset är julpyntat och klart! Hög mysfaktor! Kramiz

Nett sa...

Härligt besök, klart att hon passade på då att komma och besöka sin pappa. Jag har jobbarhelg så det blir inte många knop gjorda här hemma. Kram

Veiken sa...

Så trevligt med levande ljus och kärt besök...... man blir så glad när barnen kommer, fast dom är allt annat än barn nu. Kramar

Sussi sa...

Verkligen roligt besök. Måste vara svårt för er som har barn så långt bort! Det där med att träffas blir inte så lätt. Tur det finns mail och telefoner..

Kramisar