onsdag 15 maj 2013

En verkligt omväxlande dag.


Det blev inte nåt inlägg i går kväll, för Mellons skull. Vi var ju tvungna att se och höra vilka som kom med till finalen på lördag. Jag brukar ju skriva på kvällarna, men det blev så sent i går att jag inte gitte, utan gick och la mig att sova i stället.


Jag är så glad att våren har gjort sitt intåg. Vi har haft härligt väder hela dan, lite blåsigt bara, men varmt och gott. I förmiddags tog jag bilden här. Björkarna har ju mer än musöron nu och i det japanska körsbärsträdet i grannens trädgård tvärs över gatan, ser man att knopparna snart slår ut.
Kika noga, så ser du att trädet börjar bli rosa med knopparna. Jag tog med en bit av våra blommor i lådan på balkongen också.


Vi har skaffat lite kryddor också. Den till vänster är timjan och den andra är basilika. De ska bli goda att använda i matlagningen.


När vi hade varit med bilen på Bilprovningen och fått den väl godkänd, så begav vi oss till Väla, där vi fick ytterligare lite undervisning om min telefon. Sen blev det dags för en macka och kaffe på Café Schiller. 

Vi hade tur, för det var levande musik där med en gitarrorkester, tydligen från Gislaved. De verkade vara från en skola. De spelade hur trevligt som helst. Och vid en av ingångarna spelade en blåsorkester från Gislaved. Men dem hörde vi inte, för de fick inte spela inomhus. 

 Nu har jag varit inne på Youtube och fick fram adressen till min film. Den är http://www.youtube.com/watch?v=RYTKp4bbO_U. Hoppas att det fungerar att titta där.

Jag tog en liten videofilm av dem, men den går inte att ladda upp, varken från hårddisken, eller från youtube, eftersom jag har laddat upp den där också. 


Sen åkte vi hem och hämtade Baloo och åkte ut på Råå, så han fick springa lös på stranden ett tag. Han hade hur kul som helst, för han sprang fram och tillbaka mellan oss två och vi satt ungefär 50 meter ifrån varandra på varsin stor sten.

Dagens Citat: 
Lycklig den som inte sörjer vad hon saknar 
utan gläds åt det hon har. 
Okänd.

♥♥♥

Glöm inte min Reseblogg. Klicka HÄR så kommer du dit.
Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar!
 ♥ ♥ ♥

10 kommentarer:

Fenixmonas sa...

Vilken härligt fin dag ni hade! Min dag berättar jag om i dagens inlägg...inte alls så intressant som era utflykter! Kramiz

Nett sa...

Härligt att värmen kommer, det behövs och ljuset det är helt underbart. :) Det blir en skön dag utan direkta måsten idag. Imorrn däremot skall bilen in på service. Ha en bra dag. Kram

Siita sa...

God morgon. Våren är här med nu, så igår klippte jag ner min rosenbuske. Hoppas den kommer fint som vanligt. Kram

Jenfan75 sa...

Ja jag hittade vårens första tecken igår när jag skulle ut med hunden.. :)

Carina Sjölund sa...

Mellon missade jag igår. Men många tror att Danmark har en stor chans att vinna. Vad tror du?

Så du fick träffa snygga Baloo igår, gullepojken♥

Här har vi sol och varmt även denna dag♥

Ha en fin dag!
Kramen♥

ansepanse sa...

då hade du ändå en fullspäckad dag igår :) visst är det en ljuvligt härlig tid just nu, det är bara att njuta allt vad man hinner :)
roligt att Baloo också fick en liten utflykt och fick springa av sig lite
nu vill jag också ha pelargoner till altanen, nu ska det väl inte bli någon mer frost
ha en fin dag
kramen

ansepanse sa...

Sv: hoppas att hela din dag inte går åt till tvättstugan
blomman är en förgätmigej :)
kramar

Jenfan75 sa...

Jag hade tagit bilder på hur lite snöhögarna är nu. Men dom gick inte att ladda upp. har haft samma problem förut.. Men jag skall pröva att ladda in dom på picassa albumet på en gång så kanske man kan ta det därifrån..

Veiken sa...

Mello i kväll igen. Vi är ett tåligt släkte som står ut med alla deltävlingar innan den slutgiltiga och viktiga finalen äger rum.
Nu exploderar naturen av den fuktigheten som var och den värmen som är! Kramar

Ma sa...

Vilken härlig dag ni måste ha haft. Det verkar ha varit underbart. Hoppas att våren håller i sig. De var fina blommor Du har fixat...