onsdag 24 juli 2013

Allting går inte som man vill.

Idag var det min vanliga tvättdag. Hade tänkt ta ett foto på våra fina maskiner i tvättstugan. Men när jag hade tvättat första tvätten så var det alldeles blött på golvet. Jag tror att det berodde på den allra nyaste maskinen, att det var stopp i avloppet där. Så nåt kort tyckte jag inte var så kul att visa. Annars förlöpte dan som den skulle. Tvätten är klar och bara lite strykning återstår.
Jag berättade ju, att Sibbe hade planterat några solroskärnor i lådorna på balkongen. En av dem tog sig och har vuxit upp och blivit så här stor. Den är nu 52 centimeter hög. Det tycker jag inte är så dåligt, när man tänker sig att annars använder Sibbe dem i matbröden han bakar. Det var ju inga vanliga frön precis.
Lägst uppe kan man se början till en blomma. Det ska bli kul att se om den slår ut och blir riktigt gul och fin. Tänk om den blir som de här. Klicka på bilden, kan du se var jag hämtade den på nätet.
      
Våra tomater, som vi köpte i en stor kruka mognar och har sig. Det kommer många såna till. Tomaterna är väl de som kallas för körsbärstomater och de är jättegoda.

Idag har Bredbandet fungerat hela dagen, men när jag skulle ringa min Dotter i Stockholm med den fasta telefonen, gick det inte. För det visades på displayen, att vi vistades i Danmark. Så när man slog telefonnumret, svarade en dansk kvinnlig röst och sa att numret var fel. Sen kom det en manlig och sa detsamma på engelska. 


Nog kan man väl bli knasig för mindre.  Vi fick ju bege oss till 3 igen och fick hjälp.  Jag läste i vår tidning att både 3 och Telenor hade samma problem med masterna. Suck!!Dagens Citat: 
Bästa sättet att få ett arbete att verka svårt 
är att skjuta upp det. 
Winston Churchill.

♥♥♥
Glöm inte min Reseblogg. Klicka på jordgloben så kommer du dit.

Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! 

♥ ♥ ♥

7 kommentarer:

Siita sa...

Hejsan. Är inte hemma nu men det går mycket fortare här än hemma med 3. Kram

Margit sa...

Så vackert i blomlådan..och solrosen dom kommer. .Du får visa bild när också den blommar! Kul med tomater som ni också får. Vi är nu i mina hemtrakter. .i Vännäs och besöker min syster och hennes man. .i morgon ska vi åka till min äldste som med familj..äta middag tillsammans. ..Varmt och soligt har vi också haft det i dag. Kram!

Jenfan75 sa...

Hur sjutton kan det bli så fel med telefonen

Nett sa...

Så vackert det kommer att bli med solrosen, det är en av de ståtligaste blommorna som finns, den känns magisk när den är så stor. Kram

Laura sa...

Dagens citat träffade verkligen mitt i prick! Tack för den ;-)

Vad mysigt med egen solrosväxt. Jag har nu tittar på några av dina slider med bilderna och känner mig förtrollad... nu ska jag fortsätta titta på resten och drömma mig bort. Tack för att Du delar med dig. Kram

Aurora sa...

Fina blommor. sv, Vi är kattvakter hos dottern i Dalby. Det är hennes missar. Tre st till antalet. periodvis har de bott hos oss så det känns som det är mina också. Kram

Jenfan75 sa...

Jadu finns det nåt telebolag man kan lite ..


SV idag har vi varit till vitbergsbadet igen. Men idag blev vi som kräftor ja iallafall jag..