fredag 19 juli 2013

En utflykt till Landskrona idag.


Det var vackert väder idag och vi bestämde oss för att ta en tur till Landskrona. Vi åker gärna dit och tittar. Det finns ju några intressanta butiker där, som inte finns hemma. 
Men först var vi på Gyllene Koppen, som har blivit något av ett stamställe för oss. Sibbe beställde tre små mackor, som vi faktiskt delade på till kaffet.
Jag beställde den här godsaken som nog var nån slags arrakskaka. Den var jättegod och han fick smaka av den också. 
Här kan du se skylten ovanför ingången. De har en slags antikbutik mitt emot också.
Vi satt ute förstås i lite skugga och här ser vi hur Sibbe mår efteråt. 
I morse klippte jag av mig en bra bit av håret och det blev riktigt lyckat tycker jag. Jag är också nöjd och belåten med den intagna maten.
Efter kaffet gick vi upp mot Järnvägsgatan. Här finns ett vackert gammalt hus.
Vi hamnade så småningom i modebutiken Marc, där Anneli huserar. Vi brukar hälsa på hos henne och pratar om det mesta.
Här är den härliga Anneli. Förra gången vi var här provade Sibbe en jacka, som han blev förtjust i. Men den passade inte i storleken. Sen dess har han letat efter nåt i samma stil. Idag hittade han en vit jacka med applikationer på, som passade honom. Det blev köp av med en gång.
Jag frågade om jag fick fota lite och visa i min blogg. För vi tycker att hon har ett sånt trevligt sortiment. Här är baksidan på en skyltdocka som stod i ett fönster. Färgen är fin och dekoren trevlig tyckte jag.
Visst är det käckt med lite färg på killarna också? Orange byxor var omöjligt för bara nåt år sen. Men nu är killarna också färgglada.
Snygg skyltning med en läcker jacka och turkosa byxor. Det var en fin matchning också.
Hon har både tuffa och eleganta plagg till männen. Här var det ett par kostymer. Lika fina båda.
Hos Marc finns det en damhörna också. Den här blåa jackan är helt i min smak.
Snyggt skyltat med en cardigan nästan intill skylten. Där fanns det en del golfgrejer, men det blev inte några bra foton utifrån, för det speglas i fönstren.
Här är hennes tillbehörsskyltning i ett fint skåp. Många läckra saker. Sen tog vi farväl för denna gången med Sibbes nya jacka i en fin påse. 

Dagens Citat: 
Män beundrar gärna duktiga kvinnor - 
bara de inte är i samma bransch. 
Sickan Carlsson.

♥♥♥

Glöm inte min Reseblogg. Klicka HÄR så kommer du dit.

Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! ♥ ♥ ♥


7 kommentarer:

Fenixmonas sa...

Sibbe ser ut att må som en prins och du blev jättebra i håret! Smygga kläder, men just nu är jag inte så intresserad av kläder...min kropp är för stor! Kramiz

Siita sa...

God morgon. Saknar bild på hans nya jacka. Trevliga bilder annars. Kram

Maria sa...

Ja ni ser då ut att må bra båda två av er utflykt och förtäring. Jag fick ju tomatplantor av en vän men tror du inte att alla dog innan jag fick ut dom hoppas ni har bättre tur med er.
Ha en skön helg/kramen

Anonym sa...

Ja det syns att ni mår kanonbra båda två..Sen ser jag en massa fina kläder oxå,,skönt med lite omväxling,finns mycket fint att se..Haé Kram.

wiper sa...

Vad fint det ser ut på Gyllene koppen och så gott bröd. Fina bilder på dig och din man. Du passar så bra i ditt röda hår och glasögonen är supersnygga. Jag gillar själv att titta på såna gamla fina byggnader. Fina bilder du tagit från butiken. Gillar många av kläderna och jag kan verkligen tänka mig att du skulle vara snygg i den blå koftan.

Sickan Carlsson var rolig ;)

Ha en skön lördagskväll
kram

Veiken sa...

Ni är riktiga levnadsnjutare - så härligt! Håret blev jättesnyggt tycker jag!Kläderna du visar, skulle jag gärna prova - inte alla, men några! KramMa sa...

Trevligt verkar Ni haft där och en massa fina kläder fanns det att beskåda. Blev en riktigt lyckad utflykt av det jag kan se...