söndag 14 juli 2013

Söndagsinlägget den här veckan.

Det blåste som vanligt idag och molnen hängde tungt på himmelen. Vi tog en vända upp till Väla och köpte lite kaffe på Coop. Det var sagt att Sibbes dotter och hennes familj skulle vara uppe på Väla, men de hade tröttnat och åkt "hem". 

Orkade inte fota nåt idag nästan. Förutom en flock fiskmåsar, som flög omkring, just när vi skulle ta bilen på Väla och åka hem. Men systemet ville inte gå med på att jag ville ladda ner bilden. 

Så vi åkte också hem och drack varsin kopp kaffe och sen la vi oss att sova ett tag. 

När sömnen var avklarad, så gick Sibbe ut till Hemköp och inhandlade lite som gick att äta. Hans yngsta dotter är allergisk mot så mycket att det kan vara svårt att välja. Det blev färdiggrillade kycklingar, som jag rensade från skrovet och skinnet och la i en skål. Sibbe lagade till ris, som passade till kycklingen.

       Jag har lånat bilden på nätet.

Så gjorde han en sås på specialmatlagningsgrädde utan dåligt innehåll för dotterns skull. Hon och Maken och Sonen kom och blev bjudna på middag som alltså bestod av kyckling, ris och en currysås. Det smakade väldigt gott tyckte alla. De hade själva med sig en djupfryst hallonpaj, som vi tinade och serverade med en specialvispgrädde till.


Så satte de igång att kolla telefonerna och lärde Sibbe lite mer om sin nya mobil medan jag diskade så småningom. De busade med honom och skickade samtal i en annans namn också. så de hade verkligen roligt.


Jag visade scannade bilder av Sibbes gamla fotoalbum för hans dotter. Så hon fick se sin Mamma i bilder också. Det gillades.


När de sen var trötta och begav sig "hem" kikade vi på Tvn, eftersom det var sändning på Kronprinsessan Victorias födelsedag från Borgholm. Det vi hann med var verkligen trevligt.


Dagens Citat: 
Mannen tror att han väljer kvinnan, 
men som oftast är det kvinnan som väljer den man 
som skall välja henne. 
Paul Géraldy. 

♥♥♥
Glöm inte min Reseblogg. Klicka HÄR så kommer du dit.

Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! 

♥ ♥ ♥

7 kommentarer:

Fenixmonas sa...

Hörs som en trevlig söndag! Här blev det som vanligt med tvätt, bak o lite städning...fast det sistnämnda kändes lite meningslöst eftersom Bosse sågar på altan...Kramiz

Siita sa...

God morgon. Här blev det ris o korvsås igår. Dotter har stickat o jag har virkat sjalar. Är nu inne på sjal nr 7. Kram

JaanaM. sa...

Låter som ni har hunnit med mycket!

ansepanse sa...

vad tråkigt när man är allergisk så där, jag måste ju se upp med vad jag äter av andra orsaker
låter som ytterligare en trevlig dag
Sv: jag lyssnar heller aldrig på radio
kramar

Veiken sa...

En härlig söndag med andra ord. Jag satt också och tittade på Kronprinsessans födelsedag. Det är alltid så bra artister och trevlige Mark Levengood! Ha det så gott! Kramar

Fenixmonas sa...

God morgon i stugan denna tisdag! Hoppas det blir en fin dag hos er! kramiz

ansepanse sa...

Sv: kommer inom och önskar dig en fin dag
jo, visst blir man förskräckt av det som hände mamma, jag är fortfarande lite skakis när jag tänker på det
kramar