torsdag 25 juli 2013

I valet och kvalet.
Trots att jag såg denna härliga tunikan hos Combina Shop idag. 
     
Så föll jag för den här färgglada varianten på Sibbes dotter. Hon hade köpt den på Joy och jag blev blixtförälskad i den. Lotta satte sig vid min dator och letade efter den på deras hemsida. Där fanns det inte i lämplig storlek till mig, så hon fortsatte och ringde till olika Joybutiker häromkring. 

Hon fick napp i Lund i butiken där och övertalade den, hon pratade med, att lägga undan en tills i morgon. Inte vet jag om vi kommer att åka dit, för bensinen kostar nästan lika mycket som tunikan och linnet som behövs under, eftersom den är genomskinlig. Lite överdrift är det förstås. Men visst är tunikan snygg. 


När jag skulle ta bussen hem från Combina, så kikade jag lite på Helsingborgsfestivalen som började idag och varar i dagarna fyra. Jag hann inte se så mycket, men någon bild passade jag på att ta ändå.

Det här är ett tivoli, som ligger på Hamntorget. Man har en hel del gungor och karuseller förstås. Dom kan ju ta igen på det ena till det andra, som man brukar säga.
Stortorget såg jag det här tältet, som visst ska ha underhållningar och mat för besökarna. Det gick ju inte att se in i tältet, där jag stod.
Så kom jag till Rådhustorget med sin stora blomsterplantering. I bakgrunden skymtades ytterligare ett tält, där man tydligen skall visa underhållning. Ja, så kom bussen och jag hann inte med att fota nåt mera. 


Dagens Citat: 
Målet är ingenting 
- vägen är allt. 
Robert Broberg.

♥♥♥

Glöm inte min Reseblogg. Klicka HÄR så kommer du dit.

Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! 

♥ ♥ ♥

9 kommentarer:

Maria sa...

Förstår att du föll för den färgglada tunikan...jätte fin var den.
Vilka härliga bilder från er dag på stranden. Jag har inte varit vid sjön någon gång ännu men kanske kan jag hinna med de också.
Ha en skön helg/kramizar

Siita sa...

God morgon. Härliga toppar, gillar den första bäst. Igår kväll kom jag hem igen. Nu har vi Tor på besök. Kram

Nett sa...

Så snygg tunika, klart att du blev förälskad i den, och den färgen passar dig :) Så åk du och köp den.. Du kommer att ånga dig annars. Kram

Laura sa...

Ojojojoj vilken tjusig tunika! Förstår att Du fastnade för den, men ja.. bensinen är inte billig idag och ska man åka långt för ett klädesplagg är det kanske inte värt? Eller så kan man se på det som en rolig utflykt!
Ha en fin dag =)

trollet sa...

Mycket snygg!! Man kan ju välja att inte se resan som en kostnad utan ett äventyr;)
Nynäshamn har hamnfest i helgen och dit ska jag... =))

Ma sa...

Förstår att Du verkligen föll denna färgglada tunika. Den är supersnygg...

Veiken sa...

Jag håller med dig. Den färgglada tilltalar mig mest!Det strålande sommarvädret fortsätter - vi får se hur länge solen orkar visa sig för oss! KRamar

Frufilosofi sa...

Oj båda var jätte fina, men jag skulle nog ha tagit den som du tog, jag älskar rött =) hehe.

Hoppas du får en bra dag kram

Veiken sa...

Efter en lite regnig och mulen morgon hittade solen tillbaka! Nu drar det in moln igen - får se vad det blir med det! Kramar