onsdag 14 maj 2014

BLOGGTORKA IGEN.

Jag har vart flitig virkerska idag. Sibbe hade några filmer han hade spelat in på DVDn, som vi satt och tittade på. Eftersom jag kan titta både på min virkning och TVn på en gång, så fick jag gjort en hel del.

När han var iväg och handlade på Hemköp, så städade jag en del och diskade också. Så jag var ju inte bara soffpotatis.
 Det jag visar här ovanför, är vår middag. Sibbe hade gjort en form med fin falukorv skuren i bitar. Så hade han både aubergine, purjolök och annat gott ovanpå det. Hade skurit potatis i skivor också och förvällt den lite och lagt den sen på det andra goda i bottnen. Han la på riven ost och på den lite skorpmjöl. För att det inte skulle bli torrt, så hällde han på ett paket lactosfri matlagningsgrädde också. Det smakade underbart. Han är duktig på att krydda väl också. Han ändrade mej och sa att han hade strukit dijonsenap på korven också. Det var viktigt för smakens skull.
Vi hade hand om Baloo igen idag. Det föll på min lott att gå ut med honom och jag klädde mej i en lila täckjacka och en lila sjal. När vi kom runt hörnet så fick jag syn på de vackra lila syrenerna. Fick en idé, för det var samma nyanser både på blommorna och på syrenerna.
 Då tänkte jag att jag skulle ta en selfie och visa alla fina lila nyanserna i buskarna och mina kläder. Det var lättare sagt än gjort, för jag hade bara min lilla kamera med, så jag kunde ju inte se i displayen hur bilderna blev. Det blev flera, men jag glömde bort att flina lite, så jag fick ta bort de flesta. Jag såg ju så ilsken ut. Det blev för lite av sjalen i bilderna.

Jag vet att luggen ser lång ut, men jag tänker låta den växa ut (håret också), så jag kan göra en dold fläta i nacken.
 Jag kan inte låta bli utan visar den käre Baloo. 
Här är det en bild till på honom. 

Vi tittade på småkockarna i kväll också. Den lilla mörka, pigga flickan var vår idol. Men hon förlorade kampen om första pris och fick åka ut. Tråkigt, för hon har varit den piggaste och gladaste av dom alla.

♥♥♥Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! 
♥ ♥ ♥

4 kommentarer:

Fenixmonas sa...

Så fin du är Gilla! Det är svårt att ta en selfie...jag har försökt o det ser inte klokt ut...hehehe...kramiz

Fenixmonas sa...

Ja, det var trist med minneskortet men det är ju tyvärr som det är...Kramiz

TantGlad sa...

Du är så fin Gilla på ditt selfies kort.
Tittar in lite snabbt då jag är på en snabb bloggpromenad och önskar fin fredag till dig.

Kram kram till dig.

Anonym sa...

Kväller,jagkollade på hockeyn,satt hårt åt men vi lyckades vinna med 2-1..Jäklar vad gott det låter med Sibbes Korvlåda..Haé kram.