fredag 2 maj 2014

FREDAGSMYS!

Jag ringde till tandläkaren med en gång i morse. Då var klockan lite över 8. Men jag hörde av en telefonsvarare, att man hade stängt ända tills på måndag morgon klockan 8. Så jag har inte haft chansen ens att beställa tid hos honom.

Sibbe färgade håret på mej i förmiddags, så nu ser jag riktigt hyfsad ut igen. (Det är inte snyggt med för mycket återväxt i håret.)
Sen åkte jag ner på stan till mitt möte hos Siv. Hon hade haft jättemycket att göra, så hon hade inte plockat ihop nåt till mej att fota. Men det blev en liten raid i skylten i alla fall.
Jag har kommit på ett knep att fota i skyltfönstret utan att det speglar sej något utifrån. Jag sätter helt enkelt kameralinsen helt intill fönsterrutan, så går det bra. Jag gillade de här två klänningarna, för det är så trevligt med färg och modellerna är jättesnygga. 
Så i stället för att fota det ännu mera nyhemkomna, agerade jag springflicka och handlade lite åt Siv. Sen blev det en kopp kaffe och jag åkte hem med bussen.
Jag håller på att försöka sortera mina papper och det första som blev ordentligt sorterat var våra deklarationer. Det blev snabbt gjort, när jag väl började. Jag använde mej av telefonen och deklarerade med den. Det har jag gjort i många år och återbäringarna kommer ju tidigare då också. Så nu är det ur vägen.
Jag började en virkning av en kofta i vitt till mej också. Det går ju bra att kombinera med TVn. Där visade man ju Let´s Dance i semifinalen. Jag förstår inte hur folk röstar. Nu blev ju Gunhild Carling utröstad av "folket". Vi båda anser, att det borde varit Steffo. Visst gillar vi honom och han har ju genomgått en stor förändring i tävlingen. Det är ju inte mycket kvar av karln. Men glöm inte vad jag skrev redan efter första omgången. Det blir Benjamin "Syrsa", som vinner. Han är ju fantastisk som dansare.       
Bilden har jag lånat från TV4. Den visar ju de glada deltagarna i nästa veckas final.

 Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! 
♥ ♥ ♥

6 kommentarer:

JaanaM. sa...

Härligt att få hjälp av Sibbe med färgning av håret.

ansepanse sa...

jag skickar alltid in deklarationen genom dateriet :) snabbt och bra det också
mm, håller med, det borde varit Steffo som åkte ut
superfina klänningar du tog bild av genom skyltfönstret
kramar

Ama de casa sa...

Jag håller också på duktige Benji :-)

ansepanse sa...

Sv: nej, nu kommer vi att köpa ett bastuaggregat av ett finskt märke, jag tror att finnar (jag är ju själv finne) kan det där med bastugrejor :)
jo, jag deklarerar över nätet
kramar

Veiken sa...

Jag tror som du att Benjamin vinner, men man kan aldrig lita på det svenska folket....
Ursnygga klänningar du visar. Den till vänster - kostar den bara 500:-, som hittat. Tänk den i en duvblå färg och en liten snygg bolero till! Mums för ögat! Kram

Maria sa...

Skicka in deklarationen via datorn är ju ett superbra sätt, lätt å bekvämt. Hoppas du får en tid på måndag till tandläkaren bra å komma iväg så fort som möjligt. Ja vi får se vem som vinner på fredag, ja hoppas Benjamin gör det.
Ha en finfin söndag/kramen