torsdag 22 maj 2014

ÄNTLIGEN FÄRDIG!


 Nu har även jag virkat en cirkelkofta, som har blivit så poppis i gruppen Virka mera på Facebook. Den blev färdig efter en hel del sorger och besvär. Jag hade köpt ett garn på Rusta, som inte räckte till till hela koftan. Och på Rusta var det slut för säsongen. 

Då var det en räddande vän på Facebook, Carina Welamsson, som råkade läsa det. Hon hade ett nystan hemma, som jag fick köpa. Det var stora nystan, men de räckte inte till ändå. Då hittade jag ett likvärdigt garn, men med mindre nystan. Så jag köpte två. De räckte till. Man kan inte se skillnaden mellan de båda sorterna, som väl är.
Man borde nog ha använt sig av ullgarn, men det gjorde jag ju inte. Mina garner var av acryl. Jag fixade till tröjan och provade den och den satt faktiskt hyfsat på. Men den var liten aning för snäv för min "muskulösa rygg". Hehe! 
Sen hade jag virkat och stickat färdigt för den här gången och satte igång att sortera garnerna i mina två förvaringsboxar. Och gissa vad som fanns där! Jo ett helt och ett påbörjat nystan av den sorten jag hade behövt. Ridå!!! Vitt garn går ju lätt att använda till nåt annat så småningom. Så det gör inget.

Jag har känt att det är lite jobbigt att skriva varje dag. Så jag har bestämt mig för att hålla upp ett tag. Men jag lovar att jag kommer tillbaka.

Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! 
♥ ♥ ♥

18 kommentarer:

Anonym sa...

Supersnygg är den Gilla - så duktig du är - Kramar/Mi

Margit sa...

DU Gilla, är duktig du!!! Både med att sticka...och skriva i Bloggen!!! Måbga av oss, som blogfat..skriver nu endast i Facebook. ..enklare och snabbare...OCH det tar mera tid..att gå in ich läda..kommentera påBloggarna...Önskar dej en fin fortsättning på denna ljuvliga sommarkväll! !! KRAM till er båda. .från oss båda!

trollet sa...

Men så snygg!! Säg till när du tröttnat och vill sälja;)
En bloggpaus är bra ibland, ha det underbart!! Kram

Fenixmonas sa...

Lite bloggpaus är aldrig fel. Du skriver när du känner för det. Kramiz

Nett sa...

Så jättefin :) Jag virkade cirkelkofta för evigheter sedan men har inte blivit använd. Tror mamma fick den till slut, men den gör sig snyggt i vitt där. Kanske man skulle göra en i vitt. :) Kram

ansepanse sa...

åh så vacker den är :) otroligt vacker, synd att den var lite för snäv över ryggen
ha ett skönt blogguppehåll
kramar

Veiken sa...

WOW! Den var ju supersnygg! Vilken lycka att du fick tag på garn så det räckte! Ha det så gott tills du känner att du vill börja blogga igen! Kramar

Ama de casa sa...

Vad fin den blev! Vilken tur att du fick tag i garnet ändå.

Carina Sjölund sa...

Å den var jättesnygg!
Du är så duktig :)
Kramen rara du♥

Anonym sa...

Det är nödvändigt med bloggpauser ibland. Både för att hitta inspiration och uppleva nya saker. Ha det så bra. Kram Bosse

Nillas Trädgård sa...

Hej Gilla!!!
man får absolut inte känna sig tvingad att skriva varje dag. Jag hade den känslan ett tag också, men det är för sin egen skull man gör det här och inte för alla andras!!!
Vilken fin kofta!!!
Jag varken stickar eller virkar eller broderar, till min mammas stora sorg, känner att det är helt enkelt inget för mig.
Jag kan tänka mig att det var lite jobbigt att hitta det eftersökta garnet :-) men det är så det är ibland. Nu har ju i alla fall vitt garn om du skulle behöva...
Kram!

Jenfan75 sa...

Vad fin den blev :)

Carina Sjölund sa...

Önskar dig en underbar sommar vännen♥
Har sommarledigt här på bloggen.
Vi hörs!
Kramen♥

Anonym sa...

Jag har en intressant nöt att knäcka. Gick inte att mejla till dig. Kan du mejla till solbo07@telia.com så jag kan fråga dig om en sak. Kram Bosse Lidén

Ama de casa sa...

sv: Så du fick också testa på den braiga spanska sjukvården? Trist... Men skönt att du mår bra nu!
:-)

Ama de casa sa...

sv: Grattis till det nya barnbarnsbarnet! :-)

Anonym sa...

Oki,,Välkommen hem med fulladdade batterier..Haé Kram.

Veiken sa...

Du är sååå välkommen tillbaka! Till och med vädret ler! Kramar