lördag 10 maj 2014

GRAND FINALE LET´S DANCE.

               
Jag gissade faktiskt att Benjamin skulle vinna redan första omgången. Men i kväll tyckte jag nästan att Steffo borde ha vunnit. Han har ju genomgått den största förändringen, och Benjamin har ju redan showen i kroppen och själen. Vill du veta mer om tävlingen i kväll kan du klicka HÄR.
           De här båda har verkligen varit fantastiska som programledare.
Vi har suttit som klistrade vid Tvn alla veckorna som Let´s Dance har pågått.  Båda tycker vi om att dansa, men på grund av ålder och skröplighet kan vi inte göra det längre. 

Tänker bara på den gången vi var i Puerto de la Cruz på Tenerife och var på Pancho Bar och dansade. Då var la Lambada som mest populär och det var naturligtvis det vi dansade. När vi kom var det tre danspar på golvet och när vi hade börjat dansa, så var det bara vi två kvar på golvet. Det var ingen som vågade vara kvar. Men när vi hade dansat färdigt och skulle sätta oss, så stod det varsin drink på bordet, som vi inte hade beställt. Vi behövde inte betala den ens.
Det var då det. Då behövde ingen av oss nån krycka, eller hade ont i höften eller i ryggen.

♥♥♥
Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! 
♥ ♥ ♥

13 kommentarer:

Ama de casa sa...

Ja, det blev helt rätt vinnare - grattis Benjamin!
:-)

ansepanse sa...

HURRA fört att Benjamin vann, jag ansåg redan i första programmet att det var han som skulle vinna allt :) han var mest värd det
mm, jag har också dansat mycket förr, mest gammeldanser och folkdanser var det då, nu har vi båda lagt dansskorna på hyllan
Sv: vad bra att du fick tag i det vita garnet genom bloggvänner
kramar

ansepanse sa...

Sv: jag var just inne på Aftonbladets sidor för att se hur det gick igår :)
Sanna blev ju trea
ha en fin söndag
kramar

Fenixmonas sa...

Tiderna förändras och vi med dem...inte heller jag dansar så mycket numera. kramiz

trollet sa...

Härliga minnen!!

ansepanse sa...

Sv: önskar dig en trevlig måndag
kramar

Anonym sa...

Hej du,,jag hade oxå Benjamin som vinnare..Jo nu är jag tillbaka i vardagen igen,,sorterar nu en hel hoper med bilder och minnen från resan,som varit mycket bra,trots ett par dagar med dagsregn,,som jag aldrig upplevt tidigare i april..
Exakt samma sak hände mig o min fru på en Irlänsk Pub i Ayia Napa på -90 talet,vi blev ensamma på golvet och vi dansade helt vanligt till en lite fartig låt,,jag såg att de flesta kollade på våra fötter,,då stod det en varsin Ouso Vitamina på vårt bord när vi satte oss,,skitkul..Haé Kram.

Carina Sjölund sa...

Nog tyckte jag att det var rätt par som vann :)
Men Steffo var bra han med!
Kramen rara du♥

Anonym sa...

Håret reste sig på mina underarmar redan efter några takter. Den är bra. Tur att pappan blev snällare mot dottern efter ett tag. :) Tack för ert dansminne. Jag läser att en farfarOHebbe varit på Ayia Napa. Den fiskebyn kan jag på mina fem fingrar.
Steffo hade gjort den största resan. Jag trodde att programidén gick ut på det från början. Jag tycker att Sigge verkar vara en toppentjej så hon fick gärna vinna. :) Då var det slut på denna trevliga nionde säsong. Undra om det blir extra pampigt när de firar tio nästa gång. Ha en fin vecka. Kram Bosse

yvonne sa...

Steffo tyckte jag skulle vinna! Han hade gjort den bästa förändringen ... Oj vad dom ynglar av sig i din släkt!! Så gulligt av dej att ge något som du har gjort!! Kram!

Anonym sa...

Hej Gilla,,Jo visst kommer det mera,städar nu bland bilderna,nu har jag bara 400 kvar i årets Cypernmapp,,kommer att ta bort flera som inte klarar kvalitetssynen..
Ja visst var det tider då man snurrade runt på golven,är nog 8-10 år sen jag sist dansade runt.Haé Kram.

Maria sa...

Ja det var tider det när man var ute å svängde dom lurviga. Även jag har minnen till den där låten. Jag har också följt Let´s Dance tycker det är ett roligt å underhållande program. Jag håller på å virka raggsockar dom blir faktiskt riktigt bra.
Ha e fin dag/kramen

Anonym sa...

Kväller,,Ja jag går igenom och städar undan de bilder fortfarande som inte platsar..kommer mera så småningom..Haé Kram.