fredag 16 maj 2014

DET VAR LITE STRESSIGT IDAG.


Glädjen blev stor i går kväll, när min dotter skrev att de skulle komma ner till Skåne. Deras ena hund, Bella, var höglöpande och skulle paras här neråt, nämligen i Sösdala. Jag hoppades ju på att vi skulle träffas. 

Så i förmiddags, ringde hon och frågade hur dags jag skulle ge mej iväg. Om en halvtimma ungefär. Var är ni nånstans? Nere på parkeringen. Oj då! Kom upp. 

De hade inte med sig hundblöja till Bella, så det gick inte. Jag gjorde mej i ordning, plockade med mej kameran och annat jag behövde. Det blev pussar och kramar. Svärisen var med också, för de har ju två hundar av rasen kooikerhunde, en holländsk ras. 

Jag har ju träffat vovvarna tidigare. Redan när den lilla Vilma kom hem till Bella. Då spelade jag in en film, som jag har visat flera gånger i min blogg. Klart att den kommer med här igen. 
Jag fick skjuts ner till stan av de mina. Så var jag inne hos Combina ett tag och presenterade min dotter för dem. Så kom jag på att jag inte hade tagit nåt foto på vovvarna eller de mina. Tog fram kameran och skulle tända den. Men den ville inte för batteriet hade tagit slut.

Då var det bara att ta en buss hem och ringde under tiden att Sibbe skulle vara så snäll att leta upp laddaren och komma ner på gatan med den. När jag just hade kommit med bussen kom han ner och jag fick laddaren. Sen fick jag en ordentlig språngmarsch till nästa buss, som skulle ner till stan. 

Så när jag kom fram igen till Combina, så var jag helt slut. Satte i batteriet i laddaren och satte igång den. Jag var andlös efter språngmarschen, så jag behövde sitta i en stol och vila ut, medan batteriet blev laddat. Sen fotade jag lite som vanligt. 
Den här klänningen var det jag gillade mest idag. Precis mina färger (Jag vet att jag klär i blått) och modellen sitter fint på vem som helst. 


När jag var klar gick jag till apoteket och hämtade medicin och gick förbi Rådhustorget, där det satt en hel del folk på uteserveringen. Rådhuset är med i bilden också. Efter att jag fått ut min medicin så tog jag första bästa buss hem igen.

Sibbe kokade kaffe när jag kom och så satt vi på balkongen och drack det. Det var jätteskönt väder idag också.

♥♥♥
Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! ♥ ♥ ♥

6 kommentarer:

Fenixmonas sa...

Det var en riktig hektisk dag! Fast mycket trevligt också förstår jag! kramiz

JaanaM. sa...

Ojdå. Inte kul när man glömmer att ladda kameran och vill fota!! :) Ha en skön helg!

Ama de casa sa...

Snopet med batteriet... Men det löste du ju galant :-)

ansepanse sa...

vilken trevlig dag det blev :) men fullt upp och attans det där med kameran
kramar

Anonym sa...

Där blev det en aning stressigt för dig. Kul att se när hundarna lekte i soffan. Kram Bosse

ansepanse sa...

Sv: hahahaha - förstår att det blev jubel när Noack drog iväg med hela stolshögen :)
ha en bra dag
kramar