onsdag 7 maj 2014

VARANNANONSDAG.

Just det! Det brukar ju vara så, att jag har tvättstugan varannan onsdag ungefär. Så det var dags idag igen.

Under tiden, som jag var nere i källaren, så passade Sibbe på att dammsuga. Tack för hjälpen. Det har varit min syssla i många år nu. Men numera får jag ju så ont i ryggen, att han har börjat avlasta mej. Jag hörde i kväll, att till och med han hade blivit tvungen att sätta sej i en stol då och då. Ja, så är det när man blir gammal.

I eftermiddags så kom Baloo tillbaka. Matte hämtade honom så sent i natt, att jag inte hörde att de gick sin väg. Jag sussade så gott då.

Vi kom överens om att vi skulle göra på samma sätt som i går, att Sibbe skulle komma efter, när jag gick ut med Baloo. Han var nyfiken på, om han skulle komma galopperande mot honom som i går.
               
Vi brukar ju åka hiss ner, men jag fick inte hissen att fungera och komma till vår avsats. Det var nån som bor på nästa våning, som skulle flytta. Eftersom hissdörren stod öppen där uppe, kunde vi ju inte få den till oss. Det tog ett tag, så kom den. Då stod det en kille, som knappt fick plats i hissen, på grund av att man hade packat den så full.     Vi kunde ju inte följa med. När han stängde hissen var det knappt att han fick igång den. Det knirkade och knirkade, så jag trodde att den skulle gå sönder. Det var helt enkelt så tungt, att hissen nästan inte ville gå. 
När den kom upp igen åkte vi ner. Nere i trappan stod det massvis med flyttgrejer. Så kom en annan granne med sin barnvagn och sin hund Hugo. Det var knappt att vi kom förbi. Jag var ju dessutom lite orolig för att vovvarna inte skulle gilla varann. Men Hugos Matte sa, att de hade träffats tidigare.

Vi två gick i alla fall ut mot parkeringen, där jag brukar rasta Baloo. Det blev lite dragkamp med kopplet tills han var nöjd. 

Så småningom såg jag att Sibbe hade kommit. Jag hade sagt till honom, att jag tänkte filma, så när jag var klar att börja, skulle jag vinka med armen till honom. Baloo hade ju inte sett honom än, men jag sa till honom att han skulle gå till Morfar. Sibbe visslade och Baloo satte fart precis som väntat. Det blev en riktigt skakig film för jag gick ju åt det hållet också. Så det går inte att visa den. Kanske jag kan ordna till det.
Så här såg de ut, när vi gick från parkeringen. 


Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! 
♥ ♥ ♥

5 kommentarer:

Ama de casa sa...

Tvätten är ju en "never-ending-story"...

sv: Jo, det är en åtta, min nya dator (eller Anders? ;-) )
Den jag använder nu är också en åtta - lika bra att vänja sig.
(Det går att få den att imitera en sjua, det är det läget jag använder mest :-) )

ansepanse sa...

nästan lite otäckt med hissen, tänk om den hade fastnat
vad ledsamt att du ska få så ont i ryggen
härliga Baloo :)
Sv: mm, det där har jag också varit ute för, letat efter något plagg som jag sedan hittat nere bland skorna, fast då har jag förstås letat länge efter den först
kramar

Veiken sa...

Denna förbaskade tvätt som aldrig tar slut. Det blir mer hela tiden!
Trånga hissar är inte kul alls och inte att flytta heller.
Du får göra en film till och stå alldeles stilla, så ska du se att du får till det ordentligt! Kram

TantGlad sa...

Tråkigt med ryggen då man inte klarar av saker man vill. Man vill ju funka liksom som en maskin. Men bra du får hjälp och så hoppas jag det blir bättre med den.
Hissar är jag lite rädd för. Hua om man blir instängd. Inget kul med krångel.

Ha nu en fin kväll och kram på dig.

Hejsvejs!

badtant.bloggo.nu sa...

Har fastnat i en hiss en gång samtidigt som det började brinna nere i hissrummet så JAG ÅKER ALDRIG HISS. Om jag absolut måste så visst gör jag det men det är sällan. Fy för att ha ont i ryggen men tur att du får hjälp med dammsugningen iallafall. Hoppas att du får till filmen.
Ha den fin fredag. Kram på dig.