lördag 21 maj 2016

Vi hade lite kul idag.

Vi skulle åka till Väla för nåt ärende idag. När vi tog bilen vid parkeringen, så fick jag se, att syrenbuskarna hade slagit ut.


Det blev en närbild först. Syrenerna är ju så vackra.


Men det blev en bild på busken också. Nu kan man ju vänta sig att få veta vad skomakaren skrev på sin dörr:
STÄNGT MELLAN HÄGG OCH SYREN.

När ärendet på Väla var klart, så tog vi en runda om ett ställe, där jag bodde, sen min man hade dött. Det ser ju lite annorlunda ut nu efter så många år. Närmare bestämt sen 1979.Den första bilden är tagen på framsidan av lägenheten. Men denna är fotad från baksidan. Man har alltså låtit glasa in den lilla altanen nu.


Det fanns en buske med vita rhododendron vid sidan också.


Så skulle vi hämta bilen på parkeringen, men då fick jag ju syn på den här stora hästkastanjen, som var i full blom nu.


 När vi kom hem lagade Sibbe till vår middag. Det blev lax med remouladsås och blandade grönsaker till. Mums!!! Maten avåts på balkongen.Den här bilden har jag visat förr. Det är ju Sibbes potatisland på balkongen.


Så här stora har plantorna blivit nu.Han har ju satt ett solrosfrö i en av balkonglådorna också. Här syns att fröet har tagit sig också.Nu syns det kanske lite bättre.

Så ska det bli tid till Bättre än en 5-teklassare. Det är verkligen ett TV-program, som är lönt att titta på.Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! ♥ ♥ ♥

4 kommentarer:

Veiken sa...

Det är helt fantastiskt ute nu! Synd att syrenerna inte står vackra hela sommaren!
Det var en riktig nostalgitripp ni gjorde! Kram

Denise Larsen sa...

Lite minnen i syrentider

yvonne sa...

Inga syrener blommar här än.

God natt!
Sov så gott!
Kram!

marianne sa...

Oj oj vad potatisen växer, och solrosen också...

Så syrenen blommar hos dej, jag stod och tittade på vår och tyckte inte ens det fanns någon knopp....när jag gifte mej på midsommar för många år sen, ville jag ha syren istället för blommor i buketten, men de hade blommat ut och vissnat redan...de är vackra och luktar gott.


Ett kastanjeträd i full blom är mäktigt :)

Kram