tisdag 18 mars 2014

BLOGGTORKA.

Jag visste inte riktigt vad jag skulle skriva om idag, för vi har inte gjort nåt speciellt. Det har blåst småspik igen, så vi hade inte nån lust att gå ut. Så några nya foton blir det inte. Men jag tyckte att jag kom på en idé i alla fall.
Jag kom på, att eftersom jag bara dillar om, hur mycket jag virkar och stickar för tillfället, så kunde jag ju visa upp lite äldre saker jag har gjort också. Pippitröjan fick mitt äldsta barnbarns barn, när han föddes. 20090909. Datum som är lätt att komma ihåg. Han är min dotters äldste son, som fick sitt första barn.
Så föddes hans lillasyster och hon fick den här tröjan i välkomsthälsning.

Hon fick det här setet också eftersom jag hittade ett lämpligt överblivet garn till ovanstående. De två är min dotters första barnbarn.
Så fick min äldste  son sitt första barnbarn, en son. Det är lite svårt att se färgen, men tröjan och mössan är vackert ljusblåa.
Sen fick min dotter en dotterdotter, men det setet glömde jag att fotografera, så jag visar enbart garnet, så man kan se vilken färg det var i. Jag har blivit lovad att mamman ska fota det, när hon plockar fram det så småningom.
Så fick min dotters yngste son, en son också. Han fick den här tröjan med en vovve på.
Det senaste alstret är den här koftan, som min dottersons dotter fick i födelsedagspresent nyligen. Det följde ett pannband med också.

Jag har ju virkar mormorsfiltar också. Men dom har jag ju visat så många gånger.

 Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar!
♥ ♥ ♥

9 kommentarer:

Fenixmonas sa...

Oj, så mycket fint du gjort! Du är superduktig Gilla! Kramiz

Anonym sa...

Mors,,jättefina saker du gjort till barnen.Ja det blev full vinter här,kyligt oxå,,hoppas det håller i sig då,så kanske FenixMonas profetsia slår in "Fin sommar"..Haé Kram.

Anonym sa...

Vad duktig och kreativ du är.:)Förstår att det är lätt att komma ihåg det datumet. De sista dagarna har jag heller inte varit sugen på att sticka ut ens näsan genom dörren. Snart vänder det igen. Kram Bosse

Siita sa...

God fm Gilla. Fina alster du fått fram. Jag ska snart göra något till bebisen, men vill hen ska komma fram först så vi vet vad det blir. Inte långt kvar nu. Kram

ansepanse sa...

åh så mycket vackert du stickat till dina barnbarns barn, det var riktigt roligt att få kika på dem
här blåste det också förfärligt igår, idag regnar det
Sv: jodå, det finns en porslinshimmel :) och den är jättestor, just för att allt porslin som gått sönder ska få plats där :D
nej, det gick inte att limma ihop, det var alldeles för många småbitar också
kramar

Anonym sa...

Ja vi får hoppas på lite kallare dagar resten av mars,,då slår nog Fenixmonas spådom in även i den sommar som kommer..Haé Kram.

Nett sa...

Så mycket fint, kul att du visar det och perfekt att göra det om man har bloggtorka. Kram

Veiken sa...

Oj, oj ni blir bara fler och fler i din familj. Jätteroligt och alla måste vara glada med ha en så duktig person som du. Jättefina alster! Kram

Anonym sa...

Jo det var en kombitårta,med två fyllningar halva med vaniljkräm och halva med chokladkräm,båda fick sin favosmak,,sen skulle tårtan minna om deras badsemester på Teneriffa förra året..
Ja vi hoppas det blir så som Mona spår för en fin sommar..Haé Kram.