lördag 10 juli 2010

Varmt, varmare varmast!

Den här dan har nog varit den varmaste hittills. Man bara flämtar. Vi har haft Noack hos oss hela dagen och han ska stanna över natten också. Hans Matte är ute med att par kompisar på en tur.

Vart den skulle leda, visste de inte i morse. Det är en tjejkompis och en killkompis till henne som är med på turen. Killkompisen hade vunnit en helg med en lyxbil i miljonklassen och valde då tjejkompisarna att få följa med. Första och enda rapporten kom från Torekov. Kanske det blev så långt som till Göteborg. Vi får väl se i morgon vart det bar hän.

Vi har inte orkat så mycket, mer än att gå ut med Noack litegrann. Först en gång, så en gång och sen nyss en gång till. Då var det bara vi två. Förra gången hamnade vi i en pub. Det vill säga deras uteservering och där blev jag bjuden på en öl av en av killarna som satt där. Sibbelin fick betala sin själv och sen en till som vi delade på. Noack låg så fint utanför staketet och hade fått en bytta med vatten, som han faktiskt inte tittade åt faktiskt.

Vi hade redan ätit en god gryta av Sibbelins tillverkning. Så hade vi köpt tre liter jordgubbar, när vi var ute tidigare. Jag hade rensat dom och satt två av dom i frysen, för senare förbrukning. Men vi orkade inte ens äta de sista gubbarna. De får bli till i morgon.



Som du ser, så har solen gått ner nu och solnedgången var så fin, att jag tog ett foto av den. Resultatet skäms väl inte för sig? Så mycket mer blir det inte idag, för jag är alldeles utschasad. Godnatt alla vänner och sov gott!





Dagens Citat:

Det enda du behöver här i livet är okunnighet och självförtroende

 och framgången är given.

Mark Twain.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar!
 

10 kommentarer:

Anonym sa...

det var ett bra citat..
sv: man kan inte tänka på allt
kram

Farfar-Hebbe sa...

Morsning,den bilden var fin när solen går ner över staden,,,Ja det är jobbigt när det blir för varmt,Noack med sin tjocka päls vill nog ha lite svalare kan jag tro.
Ja jag tycker om Islas röst...Haé Kram.

Siita sa...

God morgon. Vad kul att ta en öl på uteservering. Här är det långt till sånt. Måste köra bil sen oxå, o då blir det ingen öl. Ha det gott i värmen, jag söker skugga. Kram

Fenixmonas sa...

Så härligt med denna underbara sommarvärme! Vi ska göra, absolut ingenting idag! Kramiz

Sussi sa...

Det är verkligen varmt nu. Doris vill inte gå mer än nödvändigt så det blir bara korta promenader..

Skoj att du blev bjuden på en öl :)
Det behövs något att svalka sig med i dom här varma temperaturerna. Uteserveringarna brukar vara fullsatta nu..

Jag hittade ett ställe där dom sålde Svenska Jordgubbar för 15 kr litern. Passade på att köpa lite då men gav bort dom flesta

Kramisar

Anonym sa...

idag ska det ju bli ännu varmare. åk o lägg er vid vattnet
kram

Farfar-Hebbe sa...

Ja ungefär som mitt skägg då det har samma funktion..Haé Kram.

Vickan sa...

ja och idag är det ännu varmare. Puh! Man ska väl inte klaga men nu är det lite väl varmt. Skulle nästan vara skönt med en skur till veckan nu./Vickan

Anonym sa...

Varmt som attan,men jag minns den hemska vintern. Tar hellre detta! Kram
PS. Det är handboll,som barnbarnet har deltagit i! ;) Kram

Anonym sa...

du måste ju överraska sibbe ibland
kram