söndag 10 april 2011

Så blev det en härlig vårsöndag också.

Idag tog vi en tur till Mölle och Kullens naturreservat. Det var vackert väder och temperaturen var ungefär 10 +. Solen sken och det blåste inte lika mycket som förut. Vi körde mot Höganäs och vidare ut mot Mölle.


Här ser du större delen av hamnplanen i Mölle och utsikten upp mot Kullen med alla vackra vita hus. Vi hade inte ätit någon lunch innan vi begav oss iväg och var sugna på nån macka eller liknande. Men allt i Mölle var fortfarande stängt. Säsongen hade inte satt igång än. Det var bara en butik öppen i hamnen.

De sålde bara glass och sådant, så vi fick inget i magen. Men jag kunde inte låta bli att ta ett foto på alla fågelholkarna och lite av de målade trätofflorna som låg utanför butiken Krimskrams. Vi väntade oss att det skulle gå att få nåt i oss uppe på Kullens Narurreservat. Så vi körde vidare.


Vi hade just parkerat bilen i närheten. Det finns en rastplats med bord och bänkar där. Det här trädet såg så fint ut, trots att löven inte hade kommit än.  I somras visade jag ett inlägg, när vi var där på samma rastplats och åt medhavda mackor.


Vi begav oss vidare till fots och på höger hand ligger havet. Trädet och utsikten var jättefina tyckte jag.


Strax nedanför Kullens Fyr, så brukar det finnas serveringar och här hoppades vi ju på att kunna få nåt i oss. Men, nej, det var fortfarande stängt. För säsongen har inte kommit igång ännu. Då gav vi upp och sökte oss därifrån och körde först mot Höganäs och sen vidare till Viken. Där som först fick vi tag på Conditori Öresund med söndagsöppet. Vi beställde kaffe och bulle och kaka till oss båda. Nu var klockan näst intill tre på eftermiddagen. Så det var verkligen på hög tid till "mat".

Vi träffade också ett par, som nästan alltid brukar sitta där och dricka kaffe. Sibbe är barndomskamrat med henne och vi brukar få så trevliga samtal tillsammans.

Sen åkte  vi hem och jag (OBS jag) värmde middagen, som vi åt på balkongen och sen blev det en stunds solande där också.

Kika gärna in på min andra blogg. Klicka på jordgloben så kommer du dit.Dagens Citat:

Man ska akta dej för

att ha så många järn i elden

att den slocknar.

Anonym.
*************************************************************************
Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar!

4 kommentarer:

Agneta sa...

och visst är det så att när man är sådär extra hungrig så finns det inget att äta någonstans..! Kullen är fint, dock ett bra tag sedan vi var där sist, får nog bli ändring på det. Vill visa barnen Nimis, och nu klarar de säkert vägen ner.

Fenixmonas sa...

Vilken härlig dag ni fick, fast det ännu inte var öppet...Sol och vär! Kramiz

Siita sa...

Så tråkigt att ni fick vänta såå länge på kaffe. Men fina bilder blev det. God morgon o Kram

Renee sa...

Nu är våren i alla fall här. Skönt