tisdag 12 april 2011

Tisdag utan sol men med regn.

Idag blev det motsatsen mot i går, när det gäller vädret. Det har varit grått, molnigt och regnigt. Matte kom med Noack redan vi sjutiden i morse, för hon skulle vara konferensvärdinna på ett annat ställe, än där hon jobbar annars. Det har gått bra enligt telefonrapport alldeles nyss. Hon har jobbat i 9 timmar nu och ska fortsätta på sitt vanliga ställe några timmar till. Hon kan verkligen konsten att jobba.


Själva har vi varit ute en långpromenad med Noack i middags och så var jag ute ett tag med honom, när Morfar lagade mat i eftermiddags. Idag blev det stuvade makaroner med stekt falukorv till. Sånt kan verkligen också vara gott ibland.

Noack får alltid sin mat samtidigt som vi själva äter, så han inte blir avundsjuk. Men det är lustigt att se honom, när han ligger i dörröppningen till köket och kikar under lugg på Morfar, när han lagar mat.


När han sen har ätit upp maten, så kommer han till oss i rummet och lägger sej med rumpan mot oss. Så ligger han där och slickar sej runt nosen hela tiden. Bilden visar förstås, när han dricker vatten. Det gör han alltid sen han har ätit.


Så här ligger han och väntar på Matte, sen han har hört att att det har ringt i telefonen. Han har ett sjätte sinne att det är just om honom och kan ligga där i minst en timme, beroende på om hon kommer snart eller lite senare.

Vi ska gå ut en promenad till ikväll med Gossen. Det blir innan vi ska se på Desperate Housewives. Den serien kan man ju inte missa!
:-DDagens Citat:

När vi är ointresserade

tar våra ögon stillbilder,

när vi är intresserade

gör de långfilmer.

Okänd.
*******************************************************************************************
Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar!

10 kommentarer:

carinasjolund sa...

Härlig han är!
Aldrig en tråkig stund med dessa älsklingar :))
Ha en fin kväll!
Kramen fina du♥

Siita sa...

Så gullig han är. Här har vi haft en bra solig dag igen, men igår var det varmare. Får se om Det blir regn i morgon. Kram

Siita sa...

Du kan få vara avis för solen skiner ännu. +16 grader i solen mot fönstret nu. Kram

Anonym sa...

kom inte in på din blogg vare sig idag eller igår men nu när jag gick via facebook gick det
kram

Anonym sa...

Han är underbar Din lille Noack!
:)
Kul Du Gilla mitt bildspel med "Pensionärerna".
:)
Nu dax för "Desperate Housewives" sedan sängen,
ska ta prover i Lund imorgon!

Ha en fortsatt bra Kväll!

Kram
Stevie

Sussi sa...

Doris brukar också ligga i dörröppningen och kika på den som lagar mat. Hon hoppas det ska ramla ner något gott åt henne ;)

Desperate housewifes har jag aldrig fastnat för. Kollade något avsnitt i början men det blev liksom inte mer av det. Nu har det gått alldeles för många sässonger för att ens börja tänka på att titta. Det känns nästan som om jag är den enda som inte kollar..

Sv. Vad go du är. Kul att du saknat mig :)
Vädret kunde man inte klaga på. Blev lite rosenröd av solen på kinderna..

kramisar

vickan sa...

Tv och fint väder har varit detsamma för mig de senaste dagarna då livet minst sagt vändes upp och ner i ett nafs men nu hoppas jag att framtiden ska vara mer upp än ner. Hoppas allt är bra med er och lilla voffsen är ju för söt. Jag älskar hundar. En dag ska jag ha en egen igen. Frågan är bara när?

Fenixmonas sa...

Han är så fin den "lille" voffsingen! Vårregn här också! Kramiz

Anonym sa...

Vad bra dom har det, med hundvakt så nära! :)
Tyvärr har jag missat samtliga avsnitt av serien... Kram

Anonym sa...

Han är så fin :-)

Falukorv med stuvade makaroner hör till mina favoriter :-)