fredag 29 april 2011

I bröllopstider.

Nu blir det bara en snabbis från idag. Royalist som jag är, så tittade vi ju naturligtvis på bröllopet i London på TV, för vi var tyvärr inte inbjudna dit. När vi hade sett till och med själva vigseln, var det dags att bege oss ut i det vackra vädret, för att sola lite. Men vi spelade faktiskt in resten av sändningen på vår DVD. Så vi missade inte kyssen. Om du vill se lite bilder därifrån kan jag bjuda på dem här. Klicka på loggan så kan du se ett bildspel därifrån.

Ja, medan sen bröllopet fortsatte så satte vi oss i bilen och åkte till Sibbes dotter och hennes kolonistuga. Hon var hemma och jobbade, men vi kunde sitta i trädgården och njuta.
Jag hittade det här gamla lövet, som jag tyckte såg så intressant ut, att det blev några foton av det. Det första är taget på svart underlag.
 Nästa blev med vitt underlag. Det ser ju så spännande ut precis som ett spindelväv.
 Till och med de rödavinbärsbuskarna har börjat att blomma. Förra året fick jag plocka så mycket jag ville och naturligtvis blev det en hel del då. Men det ligger faktiskt kvar lite i frysen fortfarande.
 Så här ser blommorna ut i närbild.
 Det här är Helsingborgs vattentorn och koloniområdet kallas därför för Tornet.
 Som du ser så ligger det inte långt därifrån.
 Detta är deras kisse Strega. Han låg nästan hela tiden, som vi var där under ett bord på en stol, så jag inte kunde fota honom. Men strax innan vi skulle gå igen, så la han sej på golvet så jag kunde ta den här fina bilden av honom. 

Som sagt det skulle ju bli en snabbis. Nu har vi kollat in Talang och sen kikat på resten av bröllopet (med snabbspolning ibland).


Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! ♥ ♥ ♥

10 kommentarer:

Margit sa...

Sågullig kissen Straga..är!! lurvg oc gosig!!!
Vikt härligt LÖV..du visar...vilket mönster...
Nu är det natt..igen..Har börja bli så kvällstrött nu ett tag..Orkar inte vara uppe tillkl 2-3...som vi annars varit en tid...
Kyligt på kvällarna och nätterna..Nu endast ett par + grader...
Kram!!!!Sov så gott!!!

Siita sa...

God morgon. Inget bröllop här inte. Men talang tittade vi på. Ha det gott. Kram

Fenixmonas sa...

Så vackert röd kisse, precis sommin Cesare! Underbart väder här också igår så vi intog altanläge efter jobbet och handlade på kvällen. Vi ser inte så mycket på Tv...kramiz

Vicke sa...

Jag arbetade så det blev inget tittande för min del, jag hoppas att du får en trevlig Valborgsmässoafton

Anonym sa...

orkar inte titta på kungligheter.. tycker det är tråkigt. de bara upprätthåller en fasad. decdia är väldigt intresserad. hon har nog koll på läget. gullig katt
glad valborg på dig o sibbe
kram

Anonym sa...

de vill väl få mesiga föräldrar att tänka efter
kram

Vicke sa...

det blir ingen brasa där jag bor heller

Anonym sa...

Mysig katt :-)

Jag tycker faktiskt att bröllopet var ganska tråkigt. Det enda som lyfte det hela var alla knäppa hattar :-) Snacka om att Vickans och Daniels bröllop var mycket finare, och framför allt så såg dom mycket lyckligare ut!

Jenfan75 sa...

Ja jag satt framför tv:N jag med=).. Kan inte fatta att inte vi var inbjudna=(

Anonym sa...

Jag missade bröllopet med flit! ;) Hade annat för mig.
Lövet på vit bakgrund är superfint, ja lite snyggare än så :) Kram