fredag 12 oktober 2012

Sanning och konsekvens.


     Bilden har jag lånat från Helsingborgs Dagblad.

Är det så här våra politiker ska bära sig åt? Denne Peter Danielsson är M-politiker i Helsingborg och har redan tidigare gjort sig känd, för att han har bjudit på middagar med kommunens kreditkort. Det var inte sanktionerat från högre håll. Han är själv Kommun-styrelsens ordförande och borde veta bättre. Det är inte konstigt att man känner politikerförakt.

Nu har han gjort bort sig med att ljuga med att han skulle ha gått till fots från stan till den nybyggda Arenan, där det var Näringslivsdagar. Arenan är inte ens invigd än och det kommer att fattas många parkeringsplatser till alla besökare. De är inte ens påtänkta i tillräcklig mängd. Inom kommunen vill man att folk ska ta buss eller promenera. Man ska parkera sina bilar långt från Arenan och Olympia, där HIF spelar. Det kommer inte att ske, utan att det kommer att bli kaos!

Läs och se och hör intervjun HÄR!

Den här Arenan har man använt Henry Dunkers fonder till att bygga. Henry Dunker var den som stiftade Helsingborgs Gummifabrik: Tre Torn. När han dog utan arvingar, så donerade han stora pengar till Helsingborgs stad. Han var Sveriges rikaste man när han dog. Pengarna har använts till många olika nyttigheter, till exempel Stadsteatern i Helsingborg. Men Dunker var inte intresserad av sport, så donationen borde inte ha använts till den nya Arenan. Pengarna räcker inte heller till, för bygget har som vanligt blivit dyrare.
Klicka på loggan, så kommer du till ytterligare en artikel om sanning och konsekvens.Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! ♥ ♥ ♥

14 kommentarer:

attis sa...

Det blir bara värre och värre med dessa politiker och deras sätt. Ha en skön lördag. Kramen

Siita sa...

God morgon. Vi har bråk här med om vår arena som bara är något år. Kaos med pengar som aldrig räcker till. Kram

Aurora sa...

Det låter lite som vårt konserthus i stan. Nybyggt men för få P-platser. Våra kära politiker lever inte i verkligheten. Kram

ansepanse sa...

jag förstår inte varför politiker inte lär sig något, så många konstiga saker som hänt den senaste tiden, vi vanliga måste ju lära oss av våra misstag, det borde väl politiker också kunna
kramar

attis sa...

Jag är inte heller intresserad av politik. Helt klart får såna här händelser en att se rött. Det händer ju daglig dag överallt. Det smygs och mörkas men sanningen kommer alltid fram
Kramen

Yvonne :-) sa...

Hästen är både vacker och snäll.Men hon måste sälja för han är hingst och hon har stoet kvar.Tack för att du tyckte om bildspelet..Kram!

Yvonne ♥ sa...

Hon har en valack och en treårig hingst.Valacken rider hon på ,och treåringen ska ridas in.Så hon har fullt upp att göra.Kram!

Anonym sa...

Hej du,,Ja du dessa förbannade småpampar som tror dom kan göra vad som helst,usch o fy...
Ja det var för lustigt,det blev så soligt och fint,oki jag tar en bild,sagt och taget,,sen minuten efter stänger det soliga ner,det blir helgrått igen,sen har det regnat som bara den hela Fm,,ganska lätt att hålla sig för skratt..Haé Kram.

Anonym sa...

Tackar,,detkan bli fina bilder även i gråväder..
Ja fy för dessa giriga maktgalningar,
Dom kan vi vara förutan..Haé Kram.

Yvonne sa...

En valack är en kastrerad hingst!! Kram!

Yvonne sa...

Man kan alltid lära sig något nytt!! Kram!

ansepanse sa...

Sv: alltså, det är en fröställning efter en jättefin lila clematisblomma
kramar och en fin lördagskväll till dig

Augusta sa...

Nej, politiker gillas inte av mig. Spelar ingen roll vilken partifärg, lika galna, hihi,hela bunten.

Trevlig söndag!

Kram

Yvonne sa...

Kloka ord Gilla! Nu ska tippa i säng så... natti natti med dej Kram!