lördag 15 mars 2014

STORSTÄDNING I DAG.

Ja, det var just vad vi påbörjade idag. Det har varit lite si och så med städningen ett tag, för vi har ju hellre varit ute i solen istället för att städa inomhus.
Nu är det avklarat i alla fall. 
Jag blev jätteglad idag, när mitt barnbarn visade den här mormorsfilten på Facebook och tyckte att den såg fin ut. Det var ju mitt barnbarns barn, som hade fått det i ettårspresent av mig. Hon hade fotat den i barnvagnen. Det som ligger vid sidan om är ett pannband med utbytbara virkade blommor. 
Jag har ju haft dille på att virka på senare tid och började faktiskt på en kofta till mig själv i går kväll, virkat med en stor rundel på ryggen, så Sibbe trodde att det var en duk på gång. Kommer att visa hur den blev, när den är färdig.
Vi har haft Baloo hos oss idag också. I natt innan Matte hade hämtat honom for han upp och rusade ut till ytterdörren, så jag vaknade och hade svårt att somna om igen. 
I kväll hade han tagit det säkra för det osäkra och lagt sig vid ytterdörren, så han skulle slippa kuta så lång väg. Nu låg han alltså där när Matte kom lite tidigare idag. Vi har lagt en plastmatta ovanför vår hallmatta, för han fäller hår den lille. 
Nu har man hotat med storm igen i natt och det hörs minsann. Det var nåt som dånade till på vår balkong, just när jag var på väg att hämta in kuddarna till våra stolar. Det var en hopfällbar stol, som inte stod på sin vanliga plats, som föll omkull och spärrade dörren ut till balkongen. Men med att slå våra kloka huvuden ihop, lyckades vi flytta på stoleländet, så jag kunde plocka in kuddarna. De hade redan blivit genomblöta och får hänga i badrummet, så de kan torka.

Dagens Citat: 
Lyckliga är endast de 
som har sitt sinne inriktat på något annat mål än sin egen lycka. 
John Stewart Mill.

♥♥♥

Glöm inte min Reseblogg. Klicka HÄR så kommer du dit. 

Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! 
♥ ♥ ♥

11 kommentarer:

Anonym sa...

Mors,,Ja då vaknade man till en vitpudrad mark,vinden tar i så det viner i knuten..+0,6 just nu,helgrått,,mera snö??,nä tror inte det..Haé Kram.

Fenixmonas sa...

Samma väder här, regn o storm! Idag skiner solen från en blå himmel men det blåser fortfarande rätt mycket! Kramiz

Siita sa...

God fm. Kul när dom uppskattar det dom får. Mitt barnbarn fick 6 glasunderlägg av mej när hon var här. Det la hon ut på sin FB o visa. Skrev att dom hade mormor gjort o att jag var sååå duktig. Kram i vinterland.

Veiken sa...

Det har tydligen blåst rejält i natt, men jag har sovit och inte hört något alls! Solen är i alla fall på sitt bästa humör idag!
Kramar och blås inte bort idag!

Ama de casa sa...

Jag borde också städa... Men jag tror att jag går ut i solen istället :-)

Anonym sa...

Solen har nu käkat upp den snö som låg i morse +9 grader nu,,men det blåser som 17:on..Haé Kram.

Nett sa...

Så fin filt, tror jag det att hon blev glad för den :) Jag har en beställning på en sjal just nu och letar efter passande garn till den :)

Annars är det jobbarhelg här så nog var det skönt att jag fick städat innan det.

Kram

Anonym sa...

Kväller,,Ja det är ett gäng frivilliga volontärer som brukar fixa musik/pubkvällar på äldreboendet,min bror brukar stå för underhållningen,,och det tycker dom om..
Ja nu är det snöfritt igen..Haé Kram.

Fenixmonas sa...

Godmorgon i stugan denna söndag! Kramiz

Veiken sa...

Jag har glömt att svara dig på frågan om min lägenhet i Thailand.
Vi har sängplats för sex personer. Om alla är vuxna kan det bli trångt, men det finns fler lägenheter att hyra i samma hus.
Du kan titta på länken (det är en undersida på min blogg). Jag ska lägga till lite mer text där. Hela hösten fram nästan fram till jul är i nuläget ledigt. Kram

Ma sa...

Det där med städa är något som känns skönt när det klart. Innan och under är det pest. Verkar som hunden vaktar Er rejält. Vad var det han hörde under natten? Något ovant ljud måste det ha varit, annars skulle väl inte han ha betett sig så?